Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Βίντεο: Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο παίζουν μπάσκετ στο ανοιχτό της παλιάς τους γειτονιάς



Τι κι αν πλέον παίζει στα σαλόνια του NBA - Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στο ανοικτό γήπεδο του Τρίτωνα, να παίζουν μπάσκετ

Βίντεο: Το μπάσκετ είναι διασκέδαση και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο φρόντισαν να το υπενθυμίσουν στο ανοικτό γήπεδο των Σεπολίων. Οι δυο τους έπαιξαν με παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο ενώ πλήθος κόσμου γέμισε το συγκεκριμένο σημείο της γειτονιάς.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανέφερε, «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο».


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πολύ ενθουσιασμένος...  «Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παλιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά τα playoffs γύρισα εδώ».









Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου