Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Έγινε και αυτό στην άμοιρη Ελλάδα : Μέλη των ΑΝΕΛ μπροστά στον Μπουτάρη με... θηλιές στο λαιμό



Με περασμένες θηλιές στο λαιμό εισέβαλαν το απόγευμα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), ζητώντας από τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε βάρος του υπουργού Άμυνας και προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.

"Εκπροσωπούμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Απαιτούμε συγνώμη από το δήμαρχο για τη δήλωση που έκανε σε βάρος του κ.Καμμένου", ανέφεραν οι συγκεντρωθέντες, με τον κ.Μπουτάρη να απαντά: "Η εισβολή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να έχει προηγηθεί η απαραίτητη ενημέρωση του προέδρου είναι πράξη πολιτικής ανάγωγης συμπεριφοράς. Εγώ μπορεί να παραφέρθηκα στις εκφράσεις μου για τον αρχηγό σας, όμως δεν τις παίρνω πίσω".

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ.Μπουτάρης, αφού εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση, αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε δηλώσει πως "είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί".

Αποτέλεσμα της εισβολής των μελών των ΑΝΕΛ στην αίθουσα ήταν να διακοπεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.


Πηγή : imerisia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου