Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Μπουτάρης για Καμμένο: Τον χοντρό δεν τον πάω. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί!«Χοντρό» αποκάλεσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό του ανέφερε ότι «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί».

Την τοποθέτηση του Γιάννη Μπουτάρη καταδίκασε με ανακοίνωσή της η συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης τονίζοντας «την αηδία και την οργή της για την απαράδεκτη δήλωση κατά του υπουργού Αμυνας…».

Η δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη έγινε τη Δευτέρα κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης με αφορμή την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων.

Παρότι ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε την στήριξη της κυβέρνησης στη δύσκολη μάχη που, όπως είπε, δίνει για τη σωτηρία της Ελλάδας, δήλωσε για τον υπουργό Αμυνας:

«Το 'χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ' το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και η κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί, ένα πράγμα».

Η αντίδραση των ΑΝ.ΕΛ

Στο θέμα παρενέβη με ανακοίνωσή της η συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι «εκφράζει την αηδία και την οργή της για την απαράδεκτη δήλωση κατά του υπουργού Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ από τον δήμαρχο της πόλης κ. Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

«Ο γνωστός τουρκολάγνος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης στο σημερινό (σ.σ.: Δευτέρας) δημοτικό συμβούλιο καταφέρθηκε με απίστευτες φράσεις εναντίον του προέδρου μας Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

«Πολιτικό σχόλιο απίστευτης ηλιθιότητας έκανε για ακόμη μια φορά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

«Ο κ. Μπουταρης καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Εθν. Άμυνας, Πάνου Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν τον πάω καθόλου τον χοντρό!!!Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σχοινί».

«Αφήνουμε στο λαό της πόλης να κρίνει τις άκρως απαράδεκτες δηλώσεις ενός δημάρχου που υποτίθεται εκφράζει όλους τους πολίτες όπου και αν ανήκουν».Πηγή : tanea.gr


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου