Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο διάλογος και η γυναίκα - μυστήριο



Στοιχεία και αποδείξεις για τον τρόπο που απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Ψ.Ν.Α. Δρομοκαϊτειο αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ., που επικεντρώνει τις έρευνες της σε μία γυναίκα, η οποία επισκέφθηκε τη σύζυγο του πρώην υπουργού δύο ημέρες πριν την απόδραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η απόδραση να ήταν οργανωμένη, αλλά η Βίκυ Σταμάτη να υποχρεώθηκε σε παράδοση στις αρχές όταν κάτι δεν πήγε βάσει σχεδίου. Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ φέρονται να εκτιμούν ότι βασικό κίνητρο της απόδρασης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν να βρεθεί με το παιδί της. Από την πρώτη στιγμή, όμως, το παιδί και ο στενός οικογενειακός κύκλος της τέθηκε σε αστυνομικό κλοιό. Το ίδιο σενάριο αναφέρει ότι η Βίκυ Σταμάτη κατάλαβε πως εάν επιχειρήσει να συναντηθεί με τους συγγενείς της θα συλληφθεί από τις αρχές.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού βρέθηκε χθες σε εκκλησία στο Χαϊδάρι, λίγα μέτρα μακριά από το Ψ.Ν.Α. Δρομοκαϊτειο, καθώς ένας άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι βρίσκεται με την Βίκυ Σταμάτη, η οποία θέλει να παραδοθεί. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος άνδρας τηλεφώνησε και στον συνήγορο της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίστηκε σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου την εξέτασε γιατρός. Μόλις έφτασε στο κτίριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και είδε τον πρώτο αστυνομικό η Βίκυ Σταμάτη του είπε: «Μην με ταλαιπωρήσετε. Θέλω να ηρεμήσω και να τελειώσει όλο αυτό, όσο γίνεται πιο γρήγορα».

«Εντάξει κυρία Σταμάτη, αλλά όταν ηρεμήσετε θα πρέπει να σας κάνουμε ορισμένες ερωτήσεις», ήταν η απάντηση του αστυνομικού. Ωστόσο, η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να μιλούσε επί ώρες στις αρχές για την γνωριμία της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να απορρίπτει το σενάριο η σύζυγος του πρώην υπουργού να περιπλανιόταν έξω από το νοσοκομείο μέχρι που κάποιοι την αναγνώρισαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μάλιστα αναζητούν, σύμφωνα με πληροφορίες, μία μυστηριώδη γυναίκα η οποία επισκέφθηκε τη Βίκυ Σταμάτη δύο ημέρες πριν την απόδραση της. Αν και όταν αναζήτησαν το όνομα της στο βιβλίο επισκεπτών οι αστυνομικοί δεν καταφέραν να βρουν τα στοιχεία της γυναίκας, εντούτοις έχουν πληροφορίες για την ταυτότητα της και το γεγονός ότι μένει στο Χαϊδάρι.



Πηγή : real.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου