Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Νέα κόντρα ΝΔ-Δούρου για τα αποθεματικά της Περιφέρειας Αττικής



“Πόλεμος” ανακοινώσεων από τη Νέα Δημοκρατία και τη Ρένα Δούρου για την απόφαση μεταφοράς στην Τράπεζα της Ελλάδος 80 εκατομμυρίων από το αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως η απόφαση της Ρένας Δούρου αφήνει έκθετη τόσο την ίδια όσο και αυτούς που συνέπραξαν.

“Οι ευθύνες θα αναζητηθούν σύντομα. Η κα Δούρου, με τις αποφάσεις της, ξεκαθαρίζει προς όλους ότι έχει επιλέξει την κομματικοποίηση της Περιφέρειας Αττικής, ξεχνώντας ότι πρόκειται για αυτοδιοικητικό θεσμό”, καταλήγει η Συγγρού.

Από την πλευρά της, η Περιφερειάρχης Αττικής δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Ρένα Δούρου κάνει λόγο για “γύμνια των επιχειρημάτων” της ΝΔ και υπερασπίζεται την απόφαση της Περιφέρειας, κάνοντας λόγο για ασφαλή αξιοποίηση των ταμειακών διαθεσίμων.

Κατηγορεί τη ΝΔ ότι “κάνει σήμερα ένα ακόμη βήμα προς την απαξίωση” και υπογραμμίζει: “Α  λα καρτ με τη νομιμότητα όπως και με τη δημοκρατία. Είναι φανερό ότι η ΝΔ αδυνατεί να λειτουργήσει με κριτήρια δημοσίου συμφέροντος. Λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με κριτήρια τηλεοπτικού αέρα. Αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να ασκήσει ούτε το στοιχειώδη ρόλο μιας έντιμης αντιπολίτευσης. Ψεύδεται και κινδυνολογεί. Οι πολίτες κρίνουν και δεν ξεχνούν”.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου