Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Γιατί οδηγούμε μοτοσυκλέτα




Η Triumph δίνει την απάντηση με ένα βίντεο

Ένα δυνατό βίντεο που δίνει απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί οδηγούμε μοτοσικλέτα», δημοσίευσε η Triumph. Κι οι απαντήσεις είναι τόσες πολλές, όσοι είναι κι οι αναβάτες, καλύπτοντας τον καθένα με διαφορετικό τρόπο.

Το βίντεο «Why do we do it» στοχεύει κατευθείαν στα δυνατά συναισθήματα που προκαλεί στον καθένα η οδήγηση μοτοσικλέτας, είτε αυτά έχουν επίκεντρο την αδρεναλίνη της γρήγορης οδήγησης, είτε την ηρεμία και την απόλαυση μιας απλής βόλτας.

Γιατί το κάνουμε, λοιπόν; Γιατί οδηγούμε μοτοσικλέτα; Γιατί παλεύουμε με τα στοιχεία, και με τις φωνές που μας λένε «μη»; Οι απαντήσεις των Βρετανών αρχίζουν από την αίσθηση ελευθερίας, που εισπράττουμε σε κάθε βόλτα.

«Για την ελευθερία, για την χαρά της οδήγησης, για τη βόλτα, για την κλίση που παίρνει το σώμα προς τα εμπρός, για τις κλίσεις που παίρνει ο αναβάτης στις στροφές, για την χαλαρή όρθια θέση μιας cruiser μοτοσικλέτας, για την αίσθηση μοναδικότητας, αλλά και για την αίσθηση της συμμετοχής σε μια ομάδα, για το commuting, για τους επαρχιακούς δρόμους, για τις πίστες, για το ταξίδι, τους αγώνες, την περιπέτεια, εν τέλει για τη βόλτα».

Και για αυτούς τους παραπάνω λόγους, το βίντεο συνεχίζει, η Triumph είναι αυτή που είναι. «Για αυτούς τους λόγους έχει δημιουργηθεί ο μοναδικός τρικύλινδρος ήχος που προκαλεί ανατριχίλα σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού, αλλά και η ψυχή του βρετανικού δικύλινδρου, για μια τέλεια ισορροπία δύναμης, κρατήματος, και αισθητικής, και μια ψύχωση για την ιδανική, την τέλεια βόλτα. Για αυτούς τους λόγους, χρειάζεσαι το σωστό εργαλείο. Αλλά και για αυτούς, αξίζει να κάνεις δικό σου ένα εμβληματικό δίκυκλο. Για αυτούς τους λόγους, οι άνθρωποι της Triumph δίνουν τα πάντα, και για αυτούς μπορούν και διαθέτουν ακόμα περισσότερα να δώσουν».





Πηγή : newsbeast.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου