Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

10 Καταπληκτικά Ξενοδοχεία που θα πρέπει να επισκεφθείτε πριν πεθάνετε


Εδώ έχουμε μια συνδυασμένη έκδοση του μερικά από τα πιο καταπληκτικά ξενοδοχεία στον κόσμο που είναι ένα πρέπει να επισκεφθείτε πριν πεθάνετε.
Παρά το γεγονός ότι, μπορεί να υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να αντέξουν αυτές τις θέσεις, αλλά οι περισσότεροι από εμάς θα ήθελαν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας σε αυτά τα φανταστικά μέρη. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα ήρεμο καταφύγιο, εδώ θα πάτε.

1. Το Manta Resort, Ζανζιβάρη


Το υπέροχο θέρετρο βρίσκεται στην απομακρυσμένη βορειοδυτική άκρη του νησιού Πέμπα. Είναι σε μια υπέροχη παραλία με άσπρη άμμο που έχει θέα τα κρυστάλλινα νερά του καναλιού Πέμπα. Το θέρετρο είναι το συνώνυμο για ένα ρομαντικό και χαλαρωτικό καταφύγιο και θεωρείται ως μία από τις καλύτερες παραλίες για κολύμπι σε όλη την Ζανζιβάρη. Η εγκατάσταση καταδύσεις εδώ είναι παγκόσμιας κλάσης. Το θέρετρο προσφέρει περισσότερα από 17 πολύ άνετα και πολυτελή δωμάτια σε διάφορες κατηγορίες τιμών με τα superior δωμάτια κήπο με θέα τη θάλασσα από το φύλλωμα.


2. Ξενοδοχείο Kakslauttanen, Φινλανδία


Αν ποτέ ταξιδέψει στη Φινλανδία θα εκπλαγείτε να βρείτε ένα χωριό Igloo ως μέρος του ξενοδοχείου Kakslauttanen, στη φινλανδική Λαπωνία. Το χωριό Igloo είναι ένα από τα πιο πολύτιμα, μοναδικά και καινοτόμα ξενοδοχεία αρκετά δημοφιλή για τους τουρίστες που αγαπούν να εξερευνήσουν την περιπετειώδη πλευρά της Φινλανδίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 ιγκλού χιόνι γίνεται με γυαλί, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το Βόρειο Σέλας πέσει στο κρεβάτι σας.


3. Ladera Resort, Σάντα Λουσία


Αυτό είναι ένα μοναδικό πολυτελές θέρετρο που αποτελείται από 32 βίλες υπνοδωμάτιο. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει καλλιτεχνικά λαξευμένα στους γύρω λόφους με θέα το γραφικό δίδυμο καρφιά.


Κάθε υπνοδωμάτιο έχει ένα εξαφανισμένο τέταρτο τοίχο που έχει αντικατασταθεί με μια καταπληκτική θέα το καταπράσινο περιβάλλον. Το θέρετρο διαθέτει επίσης εκπληκτικές ανέσεις, πανέμορφη πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας, θεαματικό υπαίθριο εστιατόριο και μπαρ με ένα υπέροχο σπα.


4. Αστάρτη Ξενοδοχεία, Ελλάδα


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Σαντορίνη και διαθέτει καταπληκτική εξωτερική πισίνα και πλήρως εξοπλισμένο σπα. Τα δωμάτια διαθέτουν πλούσια μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα . Έχει περισσότερα από εννέα κλιματιζόμενα δωμάτια.


Συνολικά, η Αστάρτη σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής που κάνει τις διακοπές σας να αξίζουν τον κόπο. Το εξαιρετικά αρμονικό περιβάλλον, η μαγευτική θέα γύρω σας δίνει μια ατελείωτη αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Κάθε σουίτα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά τους, με θέα τη μαγευτική θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν επίσης το προνόμιο να απολαμβάνουν την πισίνα, ενώ munching για ελαφριά σνακ πίνοντας αναψυκτικά. Τα πολυτελή μπάνια διαθέτουν επίσης τζακούζι και όλα τα λευκά είδη, τα υλικά και τα ρούχα είναι της καλύτερης ποιότητας και να διασφαλίζει την απόλυτη διαμονή για όλους τους επισκέπτες που θέλουν να κάνουν το καλύτερο για τις διακοπές τους.

5. Rayavadee Κράμπι, Ταϊλάνδη


Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην παραλία σε Krabi. Μόλις είστε εδώ, μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με θεραπείες και απεριόριστες ανέσεις σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπα. Διαθέτει μια εξωτερική πισίνα, ένα γήπεδο τένις και μπιτς μπαρ. Διαθέτει περισσότερα από 100 κλιματιζόμενα δωμάτια με παροχές που δεν μπορείτε ποτέ να βρείτε αλλού.


6. Conrad Maldives, Rangali Island


Σετ σε δύο διαφορετικά νησιά συνδέονται μεταξύ τους με μια γέφυρα, το νησί διαθέτει ευρύχωρες ιδιωτικές βίλες πολυτελείας, και το καλύτερο μέρος είναι ότι έχει υποβρύχια σπίτια είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από γυαλί. Stretching μέχρι το ένα τέταρτο στον Ινδικό Ωκεανό, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά υψηλής ανέσεις και παροχές με θέα σε μια όμορφη θέα στη θάλασσα ή την παραλία με ένα πάτωμα σκληρού ξύλου στο παράθυρο οροφής.


7. Panchoran Retreat, Μπαλί


Δεν υπάρχει μέρος στον κόσμο που θα σας συνδέει τόσο με τη φύση ως το αγαπημένο ποτέ Panchoran Retreat, Μπαλί. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στη μέση του δάσους κοντά στο Ubad, Ινδονησία. Έχει μια υπέροχη θέα και είναι πλήρως σχεδιασμένο με τη φύση ως πηγή έμπνευσης του. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καθίσταται δύσκολο να διαχωρίσουμε το εσωτερικό από το εξωτερικό. Το σύνολο του έργου γίνεται από βιώσιμες και ανακυκλωμένων υλικών, οπότε αν ψάχνετε για ένα εντελώς φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον κατοικία, αυτό είναι το σωστό προορισμό.

8. Το Hotel Ubud Hanging Gardens, Ινδονησία


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο φαράγγι του ποταμού Ayung, και σας δίνει μια καταπληκτική εμπειρία πολλών πολιτιστικά αξιοθέατων και μαγευτική φύση γοητεία της κεντρικής Μπαλί.


Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα τέτοιο τρόπο ώστε οι τουρίστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε διάσημα αξιοθέατα όπως το Jaang, Dalem Segara και Satung. Το θέρετρο σας δίνει μια εμπειρία με μιά φυσική γέφυρα από μπαμπού που φτάνει στο, Batur ηφαίστειο .


9. Dedon Island Resort


Τι θα λέγατε σε βίλα που βρίσκεται στο απομακρυσμένο νησί της παραλίες με λευκή άμμο, τα διαλείμματα surf παγκόσμιας κλάσης και μικρά ψαροχώρια; Λοιπόν, σας καλωσορίζουμε στο Dedon Island Resort, που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα με ανάκλιντρα αιώρησης του, Raten καρέκλες και την γύρω ατμόσφαιρα. Το θέρετρο ανήκει στον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου και νυν σχεδιαστή επίπλων Bobby Dekeyser. Η στιγμή που θα μπείτε στα σούπερ άνετα jitney του θερέτρου, θα βρεθείτε στα στα χέρια της μεγάλης πολυτέλειας και σε  παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις δοκιμάζοντας υπέροχες γεύσης. Οι βίλες εδώ είναι άψογες και να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως τα οργανικά σαπούνια για καλλωπισμούς με κοχύλια. Το φαγητό εδώ είναι απλά υπέροχο βασίζονται σε φρέσκα ντόπια υλικά, όπως calamansi και ψητά λαμπούγγα.


10. Ascher Cliff Restaurant, Ελβετία


Το μέρος στην Ελβετία μπορεί να σας δώσει μια εξαιρετική θέα στο χιόνι και στο όρμο βραχώδες τοπίο στην περιοχή Alpstein. Για να φτάσετε μέχρι εδώ πρώτα θα πρέπει να ξεκινήσετε από το σταθμό Wasserauen και να οδηγήσει προς το ανηφορικό μονοπάτι για την Seealpsee. Αυτή είναι μια λίμνη στην περιοχή Alpstein. Από εδώ θα πρέπει να ανέβει το εξαιρετικά δύσκολο και ανηφορικό μονοπάτι στο βουνό από Seealpsee στο Ascher και μετά αρχίζει η απόλαυση.




Επιμέλεια : Κώστας Βουκελάτος
Πηγή : earthporm.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου