Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατα δήλωση του αναρχικός κ. Διαμαντόπουλος ζητάει Στέγη και τροφή μαζί με το βουλευτικό αυτοκίνητο



Υπεραμύνεται της απόφασής του να λάβει βουλευτικό αυτοκίνητο ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος ζητά παράλληλα στέγη και τροφή, όπως κάθε εταιρεία οφείλει σε υπάλληλο που περιοδεύει εκτός έδρας.

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος απαντά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σε επικριτικό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Καστοριάς σχετικά με την άρνησή του για παραίτηση από το προνόμιο των βουλευτικών αυτοκινήτων, ενώ εξαπολύει πυρά κατά του πρωθυπουργού για τις σχετικές του παραινέσεις.

«Έχετε μήπως υπόψη σας κάποιον εργαζόμενο-υπάλληλο που η εργασία του προϋποθέτει την περιοδεία στον νομό ή στην πόλη να το κάνει με δικό του μέσο ή κάποιον που αναγκάζεται να περιοδεύει "εκτός έδρας" να μην του παρέχεται από την εταιρία του, στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης;», ρωτά ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και προσθέτει:

«Θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να προτείνω πολύ εύκολα την περικοπή του 40% της βουλευτικής αποζημίωσης, που τώρα πηγαίνει στο κόμμα και σε δομές αλληλεγγύης και το κόμμα να τα "βγάζει πέρα" με τις συνδρομές των μελών του και την κρατική επιχορήγηση, επίσης να μην λαμβάνουμε αποζημίωση για τις επιτροπές της βουλής. Αναρωτιέμαι όμως τι μπορεί να έπεται, διότι στο τέλος ίσως να φτάσουμε οι νέοι της τάξης μου, των οποίων οι γονείς δεν μπορούσαν να μας αγοράσουν σπίτι να μείνουμε ή αυτοκίνητο να μετακινούμαστε, να αφήσουμε την αντιπροσώπευση της τάξης μας στους γόνους της αστικής τάξης, που θα μπορούν κάλλιστα να υπηρετούν από τη θέση του βουλευτή ακόμη και χωρίς ούτε ένα ευρώ αποζημίωση…».

Ο κ. Διαμαντόπουλος τονίζει πως δεν συμμετέχει σε αρχηγικό κόμμα και επειδή «ως αριστερός με ελευθεριακές-σοσιαλιστικές απόψεις προερχόμενος από το κίνημα», έχει βαθειά ριζωμένη την κουλτούρα της συλλογικότητας, δεν εκτελεί προσωπικές εντολές κανενός αλλά υλοποιεί συλλογικές αποφάσεις που όταν λαμβάνονται τις σέβεται απόλυτα.


Πηγή : antenna.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου