Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πωλείται ο Ρονάλντο; Οργή για το ξέφρενο πάρτι του


Πωλητήριο στον Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολιτικής εφημερίδας «Confidencial».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το αφεντικό της ομάδας της Μαδρίτης, δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Πορτογάλου άσου και πλέον... ακυρώνει τον παλιό του ισχυρισμό, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τη διάθεσή του να κρατήσει τον CR7 για χρόνια στη Μαδρίτη...

Ο Πέρεθ φέρεται να ενοχλήθηκε με το ξέφρενο πάρτι γενεθλίων του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η “βασίλισσα” από την Ατλέτικο και θεωρεί ότι ο παίκτης κορέστηκε στην ομάδα μετά την εξαετή παραμονή του σε αυτή.

«Τα τελευταία δύο χρόνια γελούσαμε με το Μέσι και τώρα μας συμβαίνει αυτό» είναι η ανεπιβεβαίωτη καυστική δήλωση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του και θεωρεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι κι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι ομάδες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος του υψηλού κόστους του Ρονάλντο. Μάλιστα, προτιμά τη Γιουνάιτεντ, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου