Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Γενική Απεργία σήμερα από ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ


Ρολά κατεβάζουν σήμερα δημόσιος και ιδιωτικός τομέας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που προκήρυξαν οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με κεντρικό σύνθημα «Αντιδρούμε σε κάθε μνημονιακό μέτρο που υποτιμά τη ζωή μας».

Φυσικά για ακόμα μία φορά οι απεργοί δεν είναι ενωμένοι γιατί τα συνδικάτα θα συναντηθούν στις 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ θα συγκεντρώνει τις δυνάμεις του στην Ομόνοια.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς στην απεργία μετέχουν οι γιατροί και οι δικηγόροι Αθηνών με αποχή από τα καθήκοντά τους, όπως και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, λόγω της 24ωρης απεργίας στον ΟΣΕ.

Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας (το μετρό θα φτάνει μόνο μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας).

Οι εργαζόμενοι στο Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα στα περισσότερα λιμάνια της χώρας είναι τα πλοία λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Η απεργία των ναυτικών που είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, λήγει στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ, όπως και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να πραγματοποιούνται πτήσεις.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου