Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πρόταση Μπακογιάννη για Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα!


Στο Βήμα FM μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη δείχνοντας με τα όσα είπε και πάλι τον προβληματισμό της και την ανησυχία της για το μέλλον της χώρας.

"Κάθε μέρα που περνάει με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας"  δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας πρόταση για εκλογή προέδρου δημοκρατίας από τώρα λέγοντας "Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα".

Συνέχισε λέγοντας: "Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Όπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας. Δεν είμαστε στο πάρα πέντε, είμαστε στο και πέντε. Οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας,"

Κατέληξε  : "Σήμερα η επιλογή είναι μία - εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα".

Σχολίασε και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας για το ραντεβού Σταθάκη - Μηλιού στο Λονδίνο ότι : "Για να μπορέσει να κρατικοποιήσει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει άλλους τρεις ΕΝΦΙΑ" χαρακτηρίζοντας ως ψυχρολουσία για τον Τσίπρα τα όσα έγιναν στο Λονδίνο.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου