Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ασταμάτητος ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει : «Θα αναγκαστούμε να ψηφίσουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν»



Γεωργιάδης: "Όποιος καταψηφίσει να αναλάβει την ευθύνη της ρήξης με τους δανειστές" με λίγα λόγια και με το μικρό μας το μυαλό θα πρέπει να τα κατεβάσουμε και να τους περιμένουμε εννοεί και πάλι.

Φυσικά άφησε και μια ελπίδα μήπως και δεν ξεκουμπώσουν την ζώνη λέγοντας : «Θα κλείσουμε τη συμφωνία με την τρόικα, αλλά όχι κάθε είδους συμφωνία. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο της διαπραγμάτευσης, που η συμφωνία δεν θα είναι κατέβασμα των παντελονιών» αλλά πρόσθεσε ότι «στις δεδομένες συνθήκες οι δανειστές της χώρας έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι».

Τελικά μην ελπίζεται γιατί δεν υπάρχει κανένας από την κυβέρνηση που να μπορεί να φρενάρει την αδιαλλαξία της τρόικας και ο υπερασπιστείς της κύριος Γεωργιάδης έχει πάρει εδώ και μία εβδομάδα σβάρνα τα κανάλια και προσπαθεί να πείσει ότι ο καλύτερος δρόμος είναι να παραδώσουν και τα τελευταία που τους έχουν μείνει οι Έλληνες για το συμφέρον της τρόικα.

Αναφερόμενος σε όσους βουλευτές της συγκυβέρνησης απειλούν με «κόκκινες γραμμές» και καταψήφιση, φωτογραφίζοντας το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι «όποιος καταψηφίσει θα πρέπει να αναλάβει και την ιστορική ευθύνη της ρήξης με τους δανειστές» και φυσικά όποιος υπογράψει αβίαστα όπως πάντα όπως ο κύριος Γεωργιάδης θα φέρει το ιστορικό βάρος της ευθύνης και της κρίσης από τον Ελληνικό λαό.

Σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η διαπραγμάτευση είναι εν εξελίξει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων από την πρώτη του έτους, παρά τις απαιτήσεις της τρόικας αλλά όταν δείχνεις με τις δηλώσεις σου ότι είσαι έτοιμος να παραδωθείς εύκολα μην ορκίζεσαι ότι από τον καινούργιο χρόνο δεν θα έχει ξεπουληθεί και άλλο ποσοστό από τις συντάξεις και τους μισθούς.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου