Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ψάχνουν τους νεαρούς του επεισοδίου για το νερό των Εξαρχείων, Στη ΔΕΕ το dvd, Πάνω από 30 οι καταθέσεις


Οι μόνοι που λείπουν απο το καδρο της προανάκρισης που διεξάγουν οι αδιάφθοροι ειναι οι δυο νεαροί που κατάγγειλαν τους αστυνομκούς των ΜΑΤ για την κλοπή εμφιαλωμένου νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο ιδιοκτήτης κατέθεσε στις Εσωτερικές Υποθέσεις και είπε ότι όπως το συνηθίζει όταν απαιτείται ν' απουσιάσει για κάποιο διάστημα, αφήνει στο

πόστο του παιδιά που κάθονται στο θεατράκι. Το ίδιο συνέβη την επίμαχη ώρα το βράδυ του Πολυτεχνείου, χωρίς όμως όπως είπε να γνωρίζει ποιοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν προσωρινά την ευθύνη της διαχείρισης.

Έτσι, όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές, καταβάλλεται προσπάθεια πρώτα να ταυτοποιηθούν τα 2 βασικά πρόσωπα του επεισοδίου και στη συνέχεια να βρεθούν για να καταθέσουν.

Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί άνω των 30 καταθέσεων, από τις οποίες πλην του ιδιοκτήτη του περιπτέρου άλλων δύο ιδιωτών, που οι πληροφορίες σημειώνουν ότι ταυτίζονται στις περιγραφές με την εκδοχή των αστυνομικών τόσο στις καταθέσεις, όσο και με την αναφορά του επικεφαλής της διμοιρίας που υποβλήθηκε στη ΓΑΔΑ τουλάχιστον 12 ώρες πριν από τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Το dvd που απαθανατίζει τις σκηνές, έχει σταλεί για εργαστηριακή έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν έχει υποστεί μοντάζ και εάν υπάρχουν κομμένες σκηνές, προκειμένου ν' αναζητηθεί το τηλέφωνο ή η κάμερα που απαθανάτισε τις σκηνές, με την προσδοκία να υπάρχουν οπτικές καταγραφές πριν από αυτές που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.


Πηγή : bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου