Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δύο νέες συλλήψεις για τον θάνατο Κατσούλη


Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση των επεισοδίων του αγώνα Ηροδότου-Εθνικού, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τη ζωή του ο Κώστας Κατσούλης. Ένας 26χρονος και ένας 34χρονος κλήθηκαν να απολογηθούν για τη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη στις κερκίδες του γηπέδου του Ηροδότου, στη Ν.Αλικαρνασσό.
Οι δύο άνδρες έλαβαν κλήση από την ανακρίτρια για να απολογηθούν η οποία  ήρθε μετά από μαρτυρίες των εμπλεκόμενων στην υπόθεση που είχαν ήδη προσαχθεί κατά τις προηγούμενες ημέρες και κάποιοι εξ αυτών έχουν προφυλακιστεί. Ο 26χρονος και ο 34χρονος εμφανίστηκαν, στο Δικαστήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης, αυτοβούλως, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους,  και καλούνται να απολογηθούν για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από κοινού, της συμπλοκής από την οποία επήλθε θάνατος, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης, ενώ η ανακρίτρια έδωσε προθεσμία στον 26χρονο να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο παραδέχονται ότι εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στο γήπεδο, αρνούνται όμως τη συμμετοχή τους στα επεισόδια.


Πηγή : enet.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου