Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλω να πεθάνω" φώναζε ο νεαρός που έκανε βουτιά θανάτου στις γραμμές του Μετρό


Τραυματισμένος στο χέρι και το πόδι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ ο άνδρας που έπεσε στις ράγες του τρένου. "Θέλω να πεθάνω, θέλω να πεθάνω" φώναζε πριν βουτήξει στις γραμμές του Μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Τι λέει στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.
Πάγωσαν οι επιβάτες αλλά και οι εργαζόμενοι στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας όταν ξαφνικά είδαν έναν άνδρα να πέφτει στις γραμμές του τρένου στις 9.30 το πρωί.

"Θέλω να πεθάνω" φώναζε ο απελπισμένος νεαρός

Ο 35χρονος έπεσε ευτυχώς σε ώρα που ο συρμός έμπαινε στον σταθμό και είχε χαμηλή ταχυτήτα με αποτέλεσμα ο οδηγός να καταφέρει να τον ακινητοποιήσει πριν χτυπήσει τον άνδρα.

Οπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Χρήστος Κούκης "είναι ξεκάθαρο πως ο άνδρας ήθελε να αυτοκτονήσει. Από το βίντεο φαίνεται πως βούτηξε στις γραμμές την ώρα που είδε τον συρμό να φτάνει. Μάλιστα φώναζε "θέλω να πεθάνω, θέλω να πεθάνω".

Ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και στο πόδι, απεγκλωβίστηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ ενώ η Πυροσβεστική δε χρειάστηκε να επέμβει. Εχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ και η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα δρομολόγια του Μετρό αποκαταστάθηκαν γύρω στις 11.30 ενώ νωρίτερα και για δύο ώρες τα δρομολόγια με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο σταματούσαν στη Δουκίσσης Πλακεντίας και οι επιβάτες συνέχιζαν προς τον προορισμό τους με τον προαστιακό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου