Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Στο "πόδι" η Αστυνομία για την εξαφάνιση του 15χρονου Αλέξη από τη Γλυφάδα


Όλη η δύναμη της αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής έχει κινητοποιηθεί για να βρει τον 15χρονο Αλέξη που εξαφανίστηκε, το πρωί της Δευτέρας, από το σπίτι του στη Γλυφάδα.
Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Το 15χρονο αγόρι πήρε το ποδήλατό του για να πάει φροντιστήριο, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μάθημα.
Όταν οι καθηγητές του κατάλαβαν την απουσία του, επικοινώνησαν με τους γονείς του. Εκείνοι, βρήκαν ένα σημείωμα που είχε αφήσει ο Αλέξης πριν φύγει από το σπίτι του. Βρέθηκε επίσης παρατημένο το ποδήλατό του έξω από το φροντιστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σημείωμα που άφησε στους γονείς του, ο 15χρονος αναφέρεται στα προσωπικά και οικογενειακά θέματα που τον απασχολούσαν.

Ωστόσο, το Χαμόγελο του Παιδιού, στο Amber Alert που εξέδωσε αναφέρει ότι ο 15χρονος Αλέξης εξαφανίστηκε στις 05:00 τα ξημερώματα.
Ο Αλέξης έχει ύψος 1.80, ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια και είναι αδύνατος. Πιθανότατα φορούσε μπλε φόρμα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλεί όποιον έχει πληροφορία να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με την ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116.000.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ για το newsit.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου