Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Στο Παρίσι αδέλφια μου στο Παρίσι





Του Κώστα Βουκελάτου

Πείτε την αλήθεια κανένας έλληνας δεν παρακολουθεί την κατρακύλα Σαμαρά - Βενιζέλου με το Παρίσι λες και όλα θα αλλάξουν στην Ελλάδα απλά αλλάζοντας τόπο συνάντησης με τον Τρόικα.

Νομίζουν ότι μιλάνε πλέον σε αφελής έλληνες που τόσα χρόνια σε άλλες φυσικά εποχές άκουγαν και χειροκροτούσαν αλλά τώρα στην παρακμή προβληματίζονται ακούγοντας τέτοιες γελοιότητες που ούτε γέλια πλέον δεν προκαλούν. Το τι έχουμε ακούσει από πλευράς Σαμαρά και Βενιζέλου για το Παρίσι, το τι προσδοκίες προσπάθησαν να μας περάσουν, τελείωσε η κρίση, τελείωσε το μνημόνιο, τώρα καλπάζουμε προς τον γκρεμό εεεεεε….. συγνώμη προς την «ανάπτυξη» την ποια; Θα μου πείτε!

Μπαρουφολογίας το ανάγνωσμα τα τελευταία 2 χρόνια στην προσπάθεια τους να προσθέσουν λέξεις στο φαινομενικό success story το οποίο υπάρχει μόνο στο μυαλό του Σαμαρά και στηρίζει ο Βενιζέλος για να επιβιώσει.

Περιμένω και εγώ και όλοι οι έλληνες την στιγμή που θα έχει γυρίσουν από το Παρίσι και θα είναι επάνω στο βήμα στην ΔΕΘ και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος γιατί εκεί θα γίνει πανηγύρι με το τι θα ακούσουμε και το τι θα πει το στόμα τους, εγώ περιμένω να ακούσουμε μέχρι και ότι κανόνισαν να πάρουν την χώρα για διακοπές στην Χαβάη γιατί μας περισσεύουν λεφτά.

Εάν δείτε με την επιστροφή του Σαμαρά – Βενιζέλου από το Παρίσι, αρνιά και κατσίκια να ψήνονται από το αεροδρόμιο και κατά μήκος της λεωφόρου μέχρι το Μαξίμου μην απορήσετε γιατί το μυαλό του Σαμαρά όλα μπορεί να τα σκεφτεί και να τα κάνει για να δείξει δήθεν κλίμα πανηγυριού. Και μην νομίζετε ότι πλέον θα μπορούμε εύκολα να ασκούμε κριτική στην σημερινή κυβέρνηση γιατί έχει προβλέψει με τον νέο ποινικό κώδικα να μας βουλώσει το στόμα για να μην μαθαίνετε την αλήθεια αφού θα δικάζεται και θα φυλακίζεται με ποινή έως 10 έτη όποιος πολίτης θα τολμά να ασκεί κριτική στην ασκούμενη πολιτική κάτι δηλαδή όπως Βόρεια Κορέα μόνο που δεν θα υπάρξει θανατική ποινή προς το παρόν.

Η αγοραστική δύναμη των ελλήνων γύρισε στο 1980 και όπως φαίνεται η Δημοκρατία η ελεύθερη έκφραση και τα ανθρώπινα δικαιώματα θα γυρίσουν στο 1967 αλλά δεν θα τους περάσει.


πηγή : freepen.gr


newsotherwise.gr 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου