Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Έλληνες η Εγώ η αλλιώς κανένας άλλος


Του Κώστα Βουκελάτου

Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του που πρώτα μιλάνε και μετά σκέφτονται την μπαρούφα που είπαν και για την οποία επιμένουν όπως «ΕΞΩ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ», αλλά είσαι και εσύ Σαμαρά που νομίζεις ότι μετά από εσένα το χάος μετά από εσένα το τίποτα τραγικός.

Ναι εντάξει συμφωνούμε ότι εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ουέ και αλίμονο μας, δεν ξέρει να κυβερνήσει, δεν μπορεί να κυβερνήσει, θέλει να μας διώξει και από ΝΑΤΟ για να μπουν όλοι μέσα με ένα πιστόλι και τα πράγματα ναι θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα από το πολύ χειρότερα που τα έχεις φέρει εσύ και η κυβέρνηση σου σήμερα.

Αυτό το παραμύθι λοιπόν κύριε Σαμαρά ότι εάν έρθει το ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή δεν πιάνει γιατί σήμερα έχουμε 27% ανεργία, 280.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις με λουκέτο 3.500.000 έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας, υπερφορολόγηση σε βαθμό κακουργήματος αντισυνταγματικούς νόμους για αλλεπάλληλη υπεξαίρεση χρημάτων από οικογένειες και κανένα σχέδιο ανάπτυξης, μόνο κάτι Κινέζους και κάτι Άραβες για να ξεπουλήσεις.

Καμία ανάπτυξη αυτό είναι η αλήθεια, και δεν ακούσαμε να αναφέρεις τίποτα για ανάπτυξη γιατί ξέρεις ότι δεν προβλέπεται ανάπτυξη τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια και με 1.500.000 ανέργους, γιατί ανάπτυξη κύριε Σαμαρά κάτι για το οποίο δεν τόλμησες να αναφερθείς έρχεται με σχέδιο και σχέδιο δεν μπορείς να έχεις με τέτοια φορολογία και τέτοια φοροεισπρακτική πολιτική και αυτό το γνωρίζει ο κόσμος και οι επενδυτές.

Για αυτό μην κινδυνολογείς προσπαθώντας να μας πείσεις ότι εσύ αντιπροσωπεύεις την αλήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ το ψέμα γιατί είσαστε και οι δύο μαύρη μας μοίρα. Εσύ ζεις στον κόσμο σου και ο ΣΥΡΙΖΑ στον δικό του και οι δύο σίγουρα ζείτε πάντως εκτός Ελλάδας και κανένας δεν πρόκειται να κάνει καλό στην χώρα τελεία και παύλα δεν υπάρχει κυβέρνηση και αντιπολίτευση να οδηγήσει το καράβι.

Όλα τα βρήκε ο Σαμαράς καταπληκτικά «είμαστε είπε σε φάση απογείωσης» αλλά δεν μας είπε από πού θα φύγει αφού μας το αποκάλυψε! Κανένα συγνώμη για αυτά που έχει κάνει και μας έχουν γονατίσει, καμιά απολογία για το ότι έχει γυρίσει η αγοραστική ικανότητα του έλληνα στο 1980, κανένα συγνώμη για τον φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο που πάγωσε τους έλληνες και επέφερε τον θάνατο σε πολλούς.

Είχε το θράσος να πει ότι θα μειώσει κατά 12 λεπτά το πετρέλαιο θέρμανσης και αυτό το θεωρεί ανάπτυξη, το λάθος δηλαδή της κυβέρνησης του και του εγκληματία Στουρνάρα το διορθώνει πλασάροντας το ως ανάπτυξη. Εγώ δεν άκουσα τίποτα ουσιαστικό στην ομιλία εκτός από την καραμέλα της κινδυνολογίας η εγώ η το χάος αλλά ξεχνάει ότι μέχρι στιγμής ο Σαμαράς έχει φέρει το χάος στην Ελλάδα, στις επιχειρήσεις και στις ελληνικές οικογένειες.

Εάν όσα είπε τα πιστεύει τότε έχουμε ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να φωνάζουμε όλοι μας ζήτω η τρέλα.



Πηγή : http://www.freepen.gr/



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου