Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Στο αστυνομικό τμήμα ο Ηλίας Ψινάκης - Σε νέες περιπέτειες ο δήμαρχος Μαραθώνα


Ο Ηλίας Ψινάκης με το καλημέρα στη θέση του Δημάρχου αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα.
Συγκεκριμένα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης πέρασε σχεδόν όλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης, καταθέτοντας στους αστυνομικούς για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στον δήμο του Μαραθώνα.
Η ιστορία έχει ως εξής:
Δημοτικός υπάλληλος επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε να τον συναντήσει γιατί είχε κάτι πολύ σημαντικό να του αποκαλύψει.
Ο κ. Ψινάκης δεν πίστευε στα όσα άκουγε.
Ποια ήταν η πρώτη ενέργεια του Ψινάκη. Πριν αναλάβει και επισήμως απομακρύνθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το οικονομικό τμήμα του δήμου Μαραθώνα.
Η δεύτερη ενέργεια. Ζήτησε από τον δημοτικό υπάλληλο να πάει μαζί του στην αστυνομία και να καταθέσει όλα όσα του αποκάλυψε.
Έτσι και έγινε. Ο Ψινάκης μαζί με τον δημοτικό υπάλληλο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασαν το κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Μάκρης. Ο δημοτικός υπάλληλος κατέθεσε στις αρχές όσα γνώριζε. Η κατάθεση του διήρκεσε αρκετή ώρα.

Η αστυνομία ερευνά την εν λόγω καταγγελία. Αν οι καταγγελίες αληθεύουν, αναμένεται να επιδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.
Πηγή : http://www.usay.gr/


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου