Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026

Ο πολιτικός απατεώνας σφυρίζει αδιάφορα για το ποιός πληρώνει αλλά στο Χ είναι πρώτο το hashtag «ποιος πληρώνει για τη χρηματοδότηση του κόμματος Τσίπρα»

 


Οι πολίτες αναρωτιούνται και δικαίως, που βρίσκει τα λεφτά ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της Ελλάδας και πληρώνει την εκλογική του καμπάνια;;;;

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κόσμος συνέχεια ρωτάει και περιμένει απάντηση απο τον πολιτικό απατεώνα που σφυρίζει αδιάφορος, για τον λόγο αυτό το hashtag «ποιος πληρώνει, σχετικά με τις άγνωστες πηγές χρηματοδότησης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα» είναι πρώτο!!

Το «ποιος πληρώνει» το κόμμα του πολιτικού απατεώνα και επαγγελμαία ψεύτη Αλέξη Τσίπρα παραμένει ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα hashtags στο X στην Ελλάδα επί μέρες, αποκτώντας μεγάλη δυναμική μετά τη δημοσίευση του πρώτου επεισοδίου της τριλογίας «κινηματογραφικών» πολιτικών αφιερωμάτων της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, όπου ο πολιτικός απατεώνας περιγράφει τη σχέση του με την πολιτική.

Χρήστες διερωτώνται στις αναρτήσεις τους για την προέλευση της χρηματοδότησης για την τριλογία, όπως και για άλλες δραστηριότητες του νέου κόμματος, όπως η μεγάλη ιδρυτική εκδήλωση στο Θησείο, οι περιοδείες που έχουν ακολουθήσει, τα γραφεία και όλα τα έξοδα που κάνει καθημερινά αφού ο πολιτικός απατεώνας έχει παραιτηθεί και από βουλευτής.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου