Βλέποντας την δασκάλα σε ενημερωτική εκπομπή είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα είναι η ίδια και όχι ένα 6χρονο παιδάκι της Α΄δημοτικού.
Όποιος από το υπουργείο παιδείας την άκουσε και την είδε, πρέπει να την απομακρύνει από τις σχολικές αίθουσες για να προστατεύσουν τα παιδιά, κάτι δεν πάει μαζί της και αυτό είναι ξεκάθαρο.
Το παιδάκι πήγε δείξει την ζωγραφιά της και την ακούμπησε στο στήθος, αυτό ήταν αρκετό για την ίδια που δεν έχει την ικανότητα παιδαγωγού, και σωστής αντίληψης των πραγμάτων, να πάει στην αστυνομία. Σε αυτή την περίπτωση το θύμα της γυναίκας αυτής ήταν ένα 6χρονο παιδάκι και ευτυχώς δεν θα έχει επιπτώσεις νομικές ώστε να τρέχει στα δικαστήρια και να στιγματιστεί, εάν όμως το θύμα της ήταν ένας ενήλικος που έτυχε να μπεί μαζί της στα ΜΜΜ, ακουμπώντας την τυχαία, φανταστείτε τι θα πάθαινε αυτός ο άνθρωπος.
Εάν αυτό το παιδάκι κατά την ψυχικά διαταραγμένη εκπαιδευτικό είναι «Μελλοντικός βιαστής» επειδή την ακούμπησε, τι θα είναι για το βρόμικο, διαταραγμένο μυαλό της ένας ενήλικας που θα έκανε το λάθος να την ακουμπήσει, θα ήταν ντεφάκτο βιαστής και θα τον είχε καταγγείλει για βιασμό.
Και μόνο ότι έκανε τέτοια βρώμικη σκέψη για ένα 6χρονο παιδάκι χαρακτηρίζοντας τον «Μελλοντικό βιαστή», θα έπρεπε να έχει αποκλειστεί από όλα τα σχολεία και όχι να την στείλουν σε άλλο σχολείο. Θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να απαγορευθεί κάθε προσέγγιση και επαφή με ανήλικα.
Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε καμία εκπαίδευση για να διδάσκει παιδιά, την αμόλησαν μέσα σε αθώες ψυχές για να κάνει κακό, αυτό είναι δεδομένο.
Και μόνο το ότι δεν κάλεσε τους γονείς του παιδιού για να τους μεταφέρει τις βρώμικες σκέψεις που έκανε πηγαίνοντας στην αστυνομία, δείχνει το πονηρό μυαλό της και αυτό την κάνει επικίνδυνη.
Η διαταραγμένη ψυχικά εκπαιδευτικός ισχυρίζεται ότι το έκανε για να προστατευτεί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα παιδιά πρέπει να προστατευτούν από την ίδια, και άμεσα.



0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου