Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Πατέρας έστειλε άλλο πατέρα στο νοσοκομείο επειδή το σχολείο του είπε να έρχεται το παιδί του στην ώρα του


 

Και έπειτα αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά γίνονται βίαια!! Φυσικά και όλα προέρχονται από τον τρόπο που μεγαλώνει ένα παιδί, και το πόσο σωστά πρότυπα έχουν τα παιδιά από τους γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα, δείχνοντας το μένος του πατέρα, και το πρότυπο που έχει το παιδί που μεγαλώνει μαζί του.

Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά το αυτονόητο, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

Τότε ο 42χρονος που είναι κακό πρότυπο για τα παιδιά, μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει, επειδή του είπαν να πηγαίνει στην ώρα του. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.

Ο δράστης του επεισοδίου και κακό πρότυπο για τα παιδιά που σημαίνει ότι δεν πρέπει να περνάει ούτε έξω από σχολείο, του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος, δείχνοντας με την συμπεριφορά του ότι πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης και τζάμπα μάγκας είχε εξαφανιστεί, και αναζητείται, για τέτοιο "άντρα" μιλάμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν, και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί αν και η Κρήτη δεν μας έχει συνηθίσει σε άμεσες συλλήψεις.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου