Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Οι Κασσελίστας θέλουν να σαμποτάρουν την κεντρική επιτροπή


 

Η διακίνηση γραπτού μηνύματος, το οποίο «έδειχνε» τους «Κασσελίστας» να απεργάζονται σενάρια ματαίωσης της απαρτίας, με σκοπό να μπλοκάρουν την αποπομπή Κασσελάκη στην αυριανή Κεντρική Επιτροπή, εξόργισε περισσότερο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με το περιεχόμενο του sms, υποστηρικτές του έκπτωτου Προέδρου καλούνταν έξω από ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει το καθοδηγητικό όργανο αύριο, τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής που ανήκουν στους «Κασσελίστας», δεν θα παραλάμβαναν τις κάρτες τους, επιχειρώντας να μην υπάρξει απαρτία στο καθοδηγητικό όργανο και παραμένοντας εκτός της αίθουσας, όπου θα πραγματοποιείται η συνεδρίαση, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παρεμβαίνει τελικά δήθεν και με στημένη ανάρτησή, καταγγέλλοντας «προβοκάτσια».



«Οι υποστηρικτές του απειλούν και οργανώνονται, αλλά ο Κασσελάκης τάχα καταδικάζει και μιλάει για προβοκάτσιες. Οι υποστηρικτές του τρομοκρατούν τα μέλη της ΚΕ, αλλά ο Κασσελάκης κόπτεται δήθεν για την ελεύθερη βούληση των μελών της ΚΕ, αυτών που επίσης ο ίδιος είχε αποκαλέσει κουκουλοφόρους» σχολίαζαν, κατόπιν αυτών, στελέχη προσκείμενα στην πλειοψηφία, κάνοντας λόγο για «κλασικές τραμπικές μεθόδους που δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο».

Εν τω μεταξύ, «τα κομματικά ζητήματα δεν λύνονται με εξώδικα, γινόμαστε τσίρκο» παρατήρησε χθες ο πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ «ο Κασσελάκης θα χάσει. Όσοι είναι υποψήφιοι έχουν διατυπώσεις πολιτικές θέσεις, ο κ. Κασσελάκης δίνει τη μάχη της ψαροταβέρνας. Έχει κάνει μια ομάδα περιφερόμενων και θα μας πει για το πόσο ακριβή είναι η ταραμοσαλάτα και το τσίπουρο. Δηλαδή εικόνα» υποστήριξε χθες ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, παρατηρώντας ακόμη πως «εμείς θέλουμε πολιτική διαδικασία στο συνέδριο, να μπούμε σε πολιτικές ουσίας και στη συνέχεια να εκλέξουμε πρόεδρο που να τα εκφράζει αυτά. Δεν θέλουμε παρουσιαστή στο κόμμα μας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου