Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

25χρονος λαθρομετανάστης έγινε ξαφνικά ανήλικος και τον άφησαν ελεύθερο με όρους για τον εμπρησμό στην Σάμο

 

Οι ΜΚΟ έχουν συμβουλέψει τους λαθρομετανάστες που δεν έχουν έγγραφα η που καταστρέφουν επίτηδες ότι έγγραφο ταυτοπροσωπίας υπάρχει, να λένε σε περίπτωση που μπλέξουν ότι είναι ανήλικοι για να έχουν ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

Ελεύθερος μετά την απολογία του αφέθηκε εχθές, Τετάρτη ο λαθρομετανάστης από το Καμερούν, ο οποίος φέρεται να είναι υπεύθυνος για τη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στη Σάμο, στο ακρωτήριο Πράσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστοτόπου samosvoice.gr, ο λαθρομετανάστης που είναι παράνομα στην χώρα μας, και κατάγεται από το Καμερούν, είχε αρχικά δηλώσει στην Πυροσβεστική πως ήταν 25 ετών.

Ωστόσο, εχθές και αφού τον συμβούλεψαν κατάλληλα ανεύθυνοι, αφού κάθισε στο εδώλιο, ο άνδρας άλλαξε την κατάθεσή του και δήλωσε διαφορετική ηλικία, λέγοντας ότι είναι ανήλικος, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, εξαπατώντας το δικαστήριο που χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα ταυτοποίησης του ότι δηλώσει είναι.

Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του κάθε 15 μέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου