Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Έτσι και ξαναπάρει ο Κασσελάκης τον ΣΥΡΙΖΑ, ηγετική ομάδα θα είναι Σπηλιωτόπουλος, Αντώναρος και Τζάκρη

 


Οι υποστηρικτές του τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανου Κασσελάκη είναι κάτι τρολ που ξέμειναν, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Ευάγγελος Αντώναρος και η Θοδώρα Τζάκρη.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, έτσι και ο Στέφανος Κασσελάκης γίνει πάλι πρώτο νούμερο στον θίασο, προορίζεται για εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο ήθελε να κάνει μόλις ανέλαβε το κόμμα και είχε έντονες και δικαιολογημένες αντιδράσεις, τύπου γιατί μαζεύεις τον κάθε τελειωμένο πολιτικά. Τις ίδιες αντιδράσεις είχε ο Αλέξης Τσίπρας όταν μάζεψε τον αποτυχημένο μελλοντολόγο και αποτυχημένο πολιτικά Ευάγγελο Αντώναρο επίσης υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη.

Η φανατική αυτή στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη που δίνουν με σθένος Άρης και Ευάγγελος, μαζί με το άλλο νούμερο της πολιτικής σκηνής του τόπου  Θεοδώρα Τζάκρη κάπου πρέπει να καταλήξει, και πληροφορίες λένε ότι έχουν δωθεί υποσχέσεις που θα κάνουν τον κόσμο να γελάει με τις επιλογές, έτσι και εφόσον ανέβει αυτή η παράσταση, και τελειώσει η σημερινή που η αλήθεια είναι ότι κόβει πολλά εισιτήρια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου