Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Πολιτικό και διαχειριστικό μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη να εκβιάζει στεγνά


 

Στυγνός εκβιασμός από τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που αφήνει ακυβέρνητο τον ΣΥΡΙΖΑ έως την εκλογή νέου αρχηγού, με τον κίνδυνο να μην μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα χρήματα που απετούνται. 

Όπως έγινε γνωστό χθες την επομένη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία με 17-1 τον κατέστησε οριστικά έκπτωτο πρόεδρο, ο Κασσελάκης ανακάλεσε το πληρεξούσιο που είχε παραχωρήσει στον γενικό διευθυντή Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, εκβιάζοντας έτσι το κόμμα για να τον επαναφέρουν με το έτσι θέλω.

Η εξουσιοδότηση στον κ. Μαυροκεφαλίδη είχε γίνει από τον Κασσελάκη τον περασμένο Απρίλιο, ενώ, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, «ο πρόεδρος δικαιούται να διορίζει πληρεξούσιο ή πληρεξούσιους για τη διενέργεια πράξεων που σχετίζονται με τις διαχειριστικές και λειτουργικές ανάγκες του κόμματος».

Με την ανάκληση του πληρεξουσίου, ο κ. Μαυροκεφαλίδης δεν έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τα οικονομικά και να βάζει υπογραφές για διαχειριστικές πράξεις, που σημαίνει ότι, εκτός από το πολιτικό μπάχαλο, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει πλέον και διαχειριστικό σαμποτάζ, με υπεύθυνο τον Στέφανο Κασσελάκη που κάνει στυγνός εκβιασμό.

Ο προκλητικός καταδικασμένος με αναστολή Νίκος Παππάς παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τη ΔΕΘ ότι «δεν υπάρχει κώλυμα συμμετοχής του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές», διαλύοντας τις φήμες περί επικείμενης διαγραφής του, όπως φέρονται να είχαν ζητήσει μέλη των «87», ανάμεσά τους και η Ολγα Γεροβασίλη.

Μάλιστα ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς έχοντας βαριά καταδίκη σε βάρος του και στο ποινικό του μητρώο, επιτέθηκε χωρίς ίχνος ντροπής και αμετανόητος στην δικαιοσύνη όταν του έγινε η ερώτηση ότι είναι ατύπως προσωρινός πρόεδρος στο κόμμα, όταν η ελληνική Δικαιοσύνη τον έχει καταδικάσει με 13-0, απάντησε: «Το ποσοστό του ελληνικού λαού που έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη είναι 15%. Προτείνω στον κ. Μητσοτάκη να μετονομάσει το νόμο με τον οποίο με παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη σε νόμο Μητσοτάκη-Παππά. Ηταν ένα αποτέλεσμα που είχε στη βάση του ένα δούναι και λαβείν του κ. Μητσοτάκη με δικαστικούς».







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου