Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Κουκούλες και ναρκωτικά είχαν οι νεαροί κακοποιοί που χτύπησαν πατέρα με καρέκλα στην Τρίπολη

 


Οι πέντε νεαροί κακοποιοί που χτύπησαν με καρέκλα στο κεφάλι τον πατέρα μιας από τις κοπέλες με τις οποίες είχαν διαπληκτιστεί στην Τρίπολη, τα ξημερώματα της Κυριακής, αποκαλύφθηκε ότι αποτελούσαν οργανωμένη συμμορία με κουκούλες, μαχαίρια και ναρκωτικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κακοποιοί άρχισαν να ενοχλούν μια παρέα κοριτσιών και, όταν η μια τηλεφώνησε στον 46χρονο αλλοδαπό πατέρα της που πήγε να την πάρει, τον χτύπησαν με την καρέκλα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. 

Στον τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν ανήλικο 17χρονο αλλοδαπό κακοποιό και έναν 16χρονο ανήλικο Έλληνα κακοποιό, ενώ άλλοι δυο 19χρονοι αλλοδαποί κακοποιοί και ένας 19χρονος Έλληνας κακοποιός έπεσαν στα χέρια τους την Δευτέρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός 19χρονου αλλοδαπού, βρέθηκαν τέσσερα μαχαίρια, 30 ναρκωτικά χάπια και τρεις κουκούλες τύπου «full face» και πλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, σωματική βλάβη, απειλή και παραβάσεις των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα, κατά περίπτωση σε βαθμό κακουργήματος.

Οι πέντε κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, όπως και οι γονείς των ανηλίκων, ένας 54χρονος αλλοδαπός, ένας 49χρονος Έλληνας και 45χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου