Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ρομά κλέφτης παραβιάζει smart μέσα σε χρόνο ρεκόρ αδιαφορώντας για τον κόσμο

 



Η ενεργοποίηση του συναγερμού έσωσε ένα smart που παραβιάστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πριν από λίγες ημέρες στη Βάρκιζα, από ένα Ρομά κακοποιό που αδιαφορούσε για τον κόσμο.

Ο συγκεκριμένος Ρομά «χτύπησε» μέρα-μεσημέρι, σε πολυσύχναστους δρόμο της Βάρκιζας μπροστά στην είσοδο καφετέριας που ήταν γεμάτη κόσμο.

Την περασμένη Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στη Βάρκιζα και συγκεκριμένα στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στη Λεωφ. Ποσειδώνος, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Λητούς, μέρος γεμάτο κόσμο αποφάσισε το θρασίμι Ρομά να κλέψει ένα smart.

Πρόκειται για μια απόπειρα κλοπής ενός smart, με το περιστατικό να δημοσιεύεται στην ομάδα “To Forum των 3Β” στο facebook, από συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου.

Στο βίντεο των 35 δευτερολέπτων βλέπουμε έναν Ρομά κακοποιό να πλησιάζει το smart και μέσα σε χρόνο ρεκόρ να παραβιάζει την κλειδαριά.

Στη συνέχεια εισέρχεται εντός του ΙΧ και επιχειρεί να ενεργοποιήσει τον κινητήρα του. Φρένο στη δράση του άνδρα έβαλε η ενεργοποίηση του συναγερμού, ο οποίος θα μπορούσε να προδώσει τον δράστη στον κόσμο που κυκλοφορούσε την συγκεκριμένη στιγμή, γιατί το πάρκινγκ εκτός των άλλων βρίσκεται και δίπλα στην πλάζ.

Μάλιστα ένα αμάξι πλησιάζει την ώρα που περνάει ένα πολίτης σταματάει νομίζοντας ότι ο Ρομά κακοποιός είναι ο ιδιοκτήτης του και θέλει να το πάρει να φύγει, ώστε να παρκάρει αυτός. Δέν τα καταφέρνει ο κακοποιός και το αυτοκίνητο φεύγει χωρίς να καταλάβει ότι έχει να κάνει με ένα κακοποιό.

Παρά την αποτροπή της κλοπής του ΙΧ, ο Ρομά κακοποιός προκάλεσε ζημιά ύψους 300 ευρώ στην κλειδαριά του οχήματος.

Στη δημοσίευση με το βίντεο το συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας του smart ζητάει στα μέλη της ομάδας να μοιραστούν μαζί του οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζουν για τον δράστη και η οποία θα μπορούσε να συνδράμει στον εντοπισμό του, αφού φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του και είναι εύκολο η ΕΛ.ΑΣ. να τον βρεί και να τον συλλάβει.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου