Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Παράνομη μεταφορά αλόγων που ζουν στον Υμηττό με συσκευή ηλεκτροσόκ - Ξυλοκόπησαν την καταγγέλουσα -


 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ και καταγγελία, άγνωστοι χωρίς παραστατικά, νύχτα μετέφεραν άλογα που ζουν ελεύθερα στον Υμηττό και προστατεύονται από την πολιτεία.

Οι φόβοι που εκφράζονται είναι πρώτον ότι κανένας δεν γνωρίζει που τα πήγαν, για ποιους σκοπούς ίσως παράνομο εμπόριο, και μάλιστα για να τα βάλουν στην καρότσα χρησιμοποιούσαν παράνομα συσκευή ηλεκτροσόκ, ξέροντας ότι διαπράττουν κακούργημα.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα αυτή που κάλεσε τους περίεργους τύπους για να δράσουν νύχτα και παράνομα, διαπράττοντας και κακούργημα, είναι στην Νέα Δημοκρατία, και όταν της ζητήθηκε ο λόγος κλείστηκε στο σπίτι της και δεν εμφανιζόταν, και όπως καταγγέλει είναι και αυτή που της επιτέθηκε.

Επίσης από την εκπομπή του ΣΚΑΙ ζητήθηκε η ενημέρωση από την Περιφέρεια που είναι υπεύθυνοι και κανένας δεν εμφανίστηκε.

Εννοείται πώς πρέπει να ερευνηθούν όλα, να εμφανιστούν τα άλογα, να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όσοι συμμετείχαν στην μεταφορά τους και μάλιστα με συσκευή ηλεκτροσόκ, όπως και να καλέσει η αστυνομία την κυρία που κάλεσε να μαζέψουν τα άλογα και με ποια ιδιότητα είναι στην Νέα Δημοκρατία.

Στον Υμηττό ζουν 90 άλογα.

Δείτε το ρεπορτάζ 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου