Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κασσελάκης περίμενε να πάρουν πίσω το πόθεν έσχες και χωρίς έλεγχο ανακοινώνει υποψηφιότητα

 


Ανακούφιση για τον τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανο Κασσελάκη, που πίεζε με την ομάδα του να αποσυρθούν τα κριτήρια για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά το πόθεν έσχες που τον αφορά άμεσα.

Χωρίς αλλαγή στα κριτήρια οι υποψηφιότητες των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ίσχυε δηλαδή και πέρυσι, αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδρίασε την Πέμπτη (19/9), ανοίγοντας τον δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη, που κανένας δεν γνωρίζει πόθεν έσχες.

Το μόνο προαπαιτούμενο θα είναι η συγκέντρωση 30 υπογραφών για τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για την πιθανή υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Με αυξημένη πλειοψηφία εγκρίθηκε χθες το κείμενο εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προς την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου (21/9) για τον οδικό χάρτη της εκλογής προέδρου και τα κριτήρια των υποψηφιοτήτων.

«Προχωράμε με τα κριτήρια που ίσχυαν και στην προηγούμενη εκλογή προέδρου», ανέφερε επίσημη πηγή του κόμματος και εξήγησε ότι «για την υποβολή υποψηφιότητας απαιτούνται 30 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου