Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Όποιος δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο και έχει θολό οικονομικό παρελθόν μπορεί εύκολα να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

 



Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ με τη πρόταση να καταθέτουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος λευκό ποινικό μητρώο και πόθεν έσχες για να ελέγχονται.

Σε μία ημέρα το μάζεψαν και οι Έλληνες πολίτες αναρωτιούνται εκτός του Στέφανου Κασσελάκη που κοροιδεύει τον κόσμο μήνες τώρα με το πόθεν έσχες του, έχει ένα θολό οικονομικό παρελθόν και δικαιολογημένα φοβάται, και τον Παύλο Πολάκη που παίζει να έχει λευκό ποινικό μητρώο σήμερα, γιατί σε λίγο καιρό δεν θα έχει, γιατί φοβούνται οι υπόλοιποι;;;;; Υπενθυμίζουμε ότι ένας λόγος που δεν κατέβηκε υποψήφιος ο Νίκος Παππάς, είναι γιατί δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος από το Ειδικό Δικαστήριο με τριετή αναστολή και κανονικά ούτε βουλευτής δεν έπρεπε να είναι σήμερα.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας με την ουρά στα σκέλια έκαναν ένα δώρο στον Στέφανο Κασσελάκη, και πήραν πίσω την ανάγκη οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος να καταθέσουν πόθεν έσχες, να διαθέτουν λευκό ποινικό μητρώο καθώς και να μη χρωστούν στο δημόσιο.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, αδιαφορώντας για την ξεφτίλα του κόμματος, τα ξέχασαν όλα και αποφάσισαν να εισηγηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές με τον τρόπο που έγιναν και το 2023.

Συμπέρασμα, κανένας έλεγχος για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να λες ψέματα, να δηλώνεις ότι θέλεις χωρίς κανένα έλεγχο πόθεν έσχες, να έχεις καταδικαστεί και να έχεις μαύρο ποινικό μητρώο, να έχεις και χρέη στο δημόσιο.

Δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα τόσο φαιδρό κόμμα στην πολιτική ιστορία της.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου