Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Άλλο που δεν ήθελε ο Κασσελάκης να τον κυνηγάνε για δήλωση και να κάνει ότι δεν θέλει


 

Το μεγαλύτερο νούμερο της πολιτικής ζωής της χώρας, το σούργελο όπως λέει και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζουράρις, Στέφανος Κασσελάκης εξαφανισμένος και μετά την γελοία θεατρική ανακοίνωση "Είμαι Εδώ", εμφανίστηκε στο Ηρώδειο.

Σε συναυλία στο Ηρώδειο έδωσε το «παρών», εχθές, ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν γύρω από τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να του αποσπάσουν μία δήλωση. Ο Κασσελάκης προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους, αποφεύγοντας να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και κάνοντας ότι δεν θέλει "αφήστε με μόνο μου"

«Παιδιά δεν έχει νόημα όλο αυτό», ακούγεται να λέει, καθώς περπατά. «Παιδιά θα πατήσετε κόσμο», προσθέτει λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Σε πλάνα, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, κάποια στιγμή φαίνεται να σταματάει και να επιχειρεί να αλλάξει κατεύθυνση, ενώ λίγο μετά δηλώνει: «Θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη δυνατότητα να περάσω ανάμεσά σας».

«Όταν έχω να πω κάτι θα το πω. Εδώ πέρα πολύ απλά θα έχουμε κάποιο ατύχημα και θα είναι σε εσάς και όχι σε εμένα, προσέξτε πού πάτε», είπε κατεβαίνοντας τα σκαλιά.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου