Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Αφού θέλει να κρυφτεί από την βάση - Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν οι 100


 

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν τα 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία από το πρωί είχαν δημοσιοποιήσει κείμενο με σκληρή κριτική και με τις υπογραφές τους.

Ο Παύλος Πολάκης ανέβηκε στο βήμα μετά τον Στέφανο Κασσελάκη και έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως υπογράμμισε ο βουλευτής Χανίων, «τον στήριξα, αλλά έπεσα έξω. Δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». Υπογράμμισε δε ότι στηρίζει τη μομφή που κατατέθηκε.

Η πρόταση των «87» κατατέθηκε αμέσως μετά την λήξη της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη. Σημειώνεται ότι για να περάσει η πρόταση χρειάζεται το 50% και έναν του συνόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μην έχοντας την σοβαρότητα να καταλάβει τι συμβαίνει εναντίον του, είπε το ίδιο παραμύθι που λέει συνέχεια, ότι προσπαθεί να αλλάξει το κόμμα απέναντι σε μία «αδυσώπητη κομματική γραφειοκρατία» και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει. 

Κατηγόρησε την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι «δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε» και τον κατηγορούν ότι θέλει να φτιάξει ΙΧ κόμμα, κάτι που είναι πραγματικότητα γιατί νόμιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δικός του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου