Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Αντιεξουσιαστές εμπρηστές έκαψαν τις εγκαταστάσεις της Tsakiris Family


 

Την ευθύνη για τον εμπρησμό των κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρίας Tsakiris Family, η οποία μεταξύ άλλων παράγει τα ομώνυμα αβγά, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, την προηγούμενη εβδομάδα, ανέλαβε με κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η αυτοαποκαλούμενη ομάδα ΜΑΖ (Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζωών)!

Στο κείμενό τους, οι ακροαριστεροί vegan εμπρηστές κακοποιοί αναφέρουν: «Χιλιάδες ζώα κάθε μέρα πεθαίνουν υπό άθλιες συνθήκες για τη γεύση της σάρκας τους, προσφέροντας ανυπολόγιστα κέρδη στα αφεντικά. Αισθανόμενα όντα που μπορούν να νιώσουν κάθε συναίσθημα που νιώθουμε κι εμείς, αντιμετωπίζονται ως πρώτη ύλη της καπιταλιστικής παραγωγής. Σε έναν κόσμο που η εξόντωση των ανυπεράσπιστων (ζώων) αποτελεί κανονικότητα, εμείς αρνούμαστε να είμαστε μέρος της. Αρνούμαστε να κοιτάμε παθητικά τη σφαγή και πολεμάμε με φωτιά. Δεν περιμένουμε να “έρθει η ώρα” να ασχοληθούμε με τα ζώα, όπως μας ζητάνε οι γραφικοί επαγγελματίες επαναστάτες. Ορίζουμε εμείς ότι η κατάλληλη ώρα είναι τώρα και προχωράμε με ανυποχώρητο αγώνα». 

Μάλιστα το θράσος τους είναι τέτοιο, που απειλούν ξεκάθαρα την ιδιοκτησία της εταιρίας πως αν φτιάξει και πάλι τις εγκαταστάσεις, δεν θα διστάσουν να βάλουν και πάλι φωτιά (!) και με την ευκαιρία επιτίθενται και στους… κρεατοφάγους οικολόγους!

Να σημειωθεί ότι σε ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγες ώρες μετά την πυρκαγιά ο CEO της εταιρίας Παύλος Τσακίρης γνωστοποίησε πως καταστράφηκαν ολοκληρωτικά οι εγκαταστάσεις όπου φιλοξενούνταν τα γραφεία της διοίκησης, η τυποποίηση των αβγών, καθώς και οι υποδομές των logistics.

Η ευκολία που καίνε περιουσίες οι αντιεξουσιαστές, δείχνει ότι ξεκάθαρα ευθύνονται και για πολλές από τις πυρκαγιές που μπαίνουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου