Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Νέα πρόκληση απο την ακροαριστερή Κασσιμάτη : Φταίει η σύμβουλος του Γεωργιάδη για την διαγραφή Πολάκη

 


Όλη η ακροαριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ ξεσπαθώνει, έχοντας τις ελπίδες της στον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη μήπως επιτέλους το κόμμα γίνει ένα ξεκάθαρο ακροαριστερό μόρφωμα.

Η γνωστή προκλητική ακροαριστερή Νίνα Κασσιμάτη σε δηλώσεις της στο OPEN, είπε προκαλώντας την κοινωνία και όσε γυναίκες την άσουσαν πώς η σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη φταίει,  για το περιστατικό στη Βουλή που οδήγησε στη διαγραφή του ακροαριστερού τραμπούκου Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή, λέει, τον χλεύαζε. 

Ο Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί φραστικά στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων στη Βουλή, προκαλώντας την αντίδραση του πολιτικού κόσμου, και της κοινωνίας, και προκάλεσε την μισή έστω διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας το κόμμα ξεφτίλα για ακόμα μία φορά.

Η ακροαριστερή και προκλητική Νίνα Κασιμάτη, σχολιάζοντας, τη στάση της Αθηνάς Λινού στο εν λόγω περιστατικό, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε συγγνώμη για λογαριασμό του Παύλου Πολάκη, είπε πως θα έπρεπε να είχε συγκρατήσει τον εαυτό της με το «ετεροχρονισμένο κλάμα». Για δε τη χθεσινή διαγραφή της Αθηνάς Λινού για λόγους διαφάνειας που σχετίζονται με το ινστιτούτο Prolepsis που διατηρεί, η Νίνα Κασιμάτη είπε ότι «δεν αιφνιδίασε κανέναν με την ψήφο της, καθώς είχε υπογράψει το κείμενο των "87"» και ότι όλο το κόμμα την είχε περιβάλλει με εμπιστοσύνη.

Η Κασσιμάτη ήταν προκλητική και κατά της Πόπης Τσαπανίδου, που θα πάρει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, και σχολίασε προκλητικά και ακροαριστερά ότι κανένας βουλευτής του κόμματος δεν θεωρεί ότι η θέση του στη Βουλή είναι σημαντικότερη από αυτή του αρχηγού του κόμματος. «Η έδρα δεν ανήκει στην Πόπη Τσαπανίδου, αλλά στο κόμμα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η δική της άποψη είναι πως «κανένας επιλαχών δεν έπρεπε να αναλάβει την έδρα» αφού ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται έναντι όλων των επιλαχόντων στη Βουλή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου