Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Σχέδιο εμπρηστών για να δημιουργήσουν αποσταθεροποίηση και αγανάκτηση - Συνελήφθησαν δύο αναζητούνται και άλλοι


 

Οι εμπρηστές είχαν σχέδιο, και αυτό είναι η αποσταθεροποίηση, να δημιουργηθεί αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης, και να σταματήσουν την πορεία ανόδου της χώρας.

Αυτοί που τους έβαλαν θέλουν σίγουρα υποδεέστερες κυβερνήσεις, αναποτελεσματικές σε όλα τα επίπεδα, δεν τους άρεσε ότι τόσους μήνες είχαν αποτραπεί μεγάλες πυρκαγιές, και το κυριότερο θέλουν να ελέγχουν την χώρα για τα συμφέροντα τους.

Από την πρώτη εστία, μέχρι την τελευταία στην Άνω Γλυφάδα, από την αρχή μέχρι το τέλος, αλώνιζαν έκαιγαν, και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν όσες περισσότερες καταστροφές μπορούσαν, και ακόμα καλύτερα και νεκρούς.

Η τακτική αυτή είναι πάγια και αυτοί που χρησιμοποιούνται για τέτοιες ενέργειες κινούνται στα άκρα δεξιά η αριστερά, και χρησιμοποιούνται ανάλογα τις εντολές που θα πάρουν.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για τη φωτιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Δευτέρας, στην Τερψιθέα Γλυφάδας.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Δήμου Γλυφάδας, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό. «Δύο νεαροί εθεάθησαν "επί το έργον", κυνηγήθηκαν από κατοίκους, αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Η κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν άμεση» προστίθεται.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, επισημαίνει πως «από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας η σημερινή πυρκαγιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού».


Παράλληλα κάτοικοι στις πληγέντες περιοχές έβλεπαν τους εμπρηστές και προσπαθούσαν να κινητοποιηθούν όλοι για την σύλληψη τους.



Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία εμπρηστή στο Χαλάνδρι στο αστεροσκοπείο, τον οποίο έπιασε η κάμερα του meteo.gr και ήταν έτοιμος να σκορπίσει την καταστροφή κάτι που έκανε τελικά καίγοντας σπίτια γύρω απο το αστεροσκοπείο.









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου