Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Ξεπέρασε τα όρια της βλακείας ο Κασσελάκης - Συγκρίνει την Αθήνα με την Καμπούλ

 



Και η βλακεία έχει όρια, τα οποία ξεπέρασε ο τυχοδιώκτης με το θολό παρελθόν Στέφανος Κασσελάκης και φτιάχνει νέα κατηγορία βλάκα μόνος του.

Σήμερα αποδεικνύοντας το πόσο επικίνδυνος βλάκας είναι έκανε νέα εξωφρενική δήλωσή εξοργίζοντας του πολίτες που τον άκουσαν.

Αφού τον ξεφτίλισε η πυροσβεστική που την αμφισβήτησε ότι δήθεν μόνο τρία αεροπλάνα πετούσαν για να σβήσουν τη φωτιά στην Αττική, επειδή πήγε αυτός για λίγα λεπτά στο Συντονιστικό, τώρα παρομοιάζει την Αθήνα με την Καμπούλ. 

«Η πολιτική ευθύνη προσδιορίζεται από τα αποτελέσματα των πολιτικών πράξεων και των πολιτικών επιλογών. Το να διασχίζει μία φωτιά 40 χιλιόμετρα στην ήδη μισοκαμένη Αττική και να μπαίνει και να καίει τον αστικό ιστό, είναι κάτι που ταιριάζει στην Καμπούλ και όχι στην Αθήνα. Συνεπώς, πρέπει να υπάρξει άμεση αποπομπή του κ. Κικίλια από τον πρωθυπουργό. Είναι το αυτονόητο. Σε όλα τα υπόλοιπα, τη λογοδοσία που πρέπει να υπάρξει απ’ όλη την κυβέρνηση και πρωτίστως από τον πρωθυπουργό, θα αναφερθώ τις επόμενες ημέρες» δήλωσε με στόμφο.

Αυτός ο επικίνδυνος τυχοδιώκτης  Στέφανος Κασσελάκης συνέκρινε μια ισλαμική επικίνδυνη χώρα που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, με την πρωτεύουσα ενός Ευρωπαικού κράτους και δεν τον ξεφτίλισαν οι δημοσιογράφοι που τον άκουγαν.

Δείτε την ανάρτηση τη δήλωση του ενός βλάκα γιατί δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις αλλιώς : 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου