Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ο Πολάκης ονειρεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ εκφραστή της ακροαριστεράς και αμφισβητεί τον ανεπαρκή τυχοδιώκτη Κασσελάκη


 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έλλειμα ηγεσίας εδώ και ένα χρόνο, και το ότι έβγαλε αρχηγό ένα τουρίστα χωρίς ούτε μιά ώρα ιστορία στην αριστερά, δείχνει ότι το κόμμα λειτουργεί τυχοδιωκτικά χωρίς ίχνος ιδεολογίας και προσανατολισμού.

Η αδυναμία του τυχοδιώκτη Στέφανου Κασσελάκη να ηγηθεί, η ανικανότητα του, η τακτική του να λέει βλακείες και να υιοθετεί fake news σε κάθε του τοποθέτηση, δείχνει ότι ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει, και η ακροαριστερά βρήκε την ευκαιρία να αλλώσει όλο το κόμμα.

Δεν είναι τυχαίο. ότι ο Κασσελάκης μετά τα χθεσινά δείχνει την έξοδο στους 87 που είναι όλοι αριστεροί με ιστορία στην αριστερά, και "γλύφει" τον ακροαριστερό Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι θα μιλήσει με τον Παύλο. 

Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, με την συμπεριφορά του και τις τοποθετήσεις του δείχνει ότι προτιμάει τα άκρα.

Ο δήθεν ανεξάρτητος Πολάκης, και το ότι δεν τον διέγραψε ο Κασσελάκης απο τα όργανα το πληρώνει σήμερα, άνοιξε ξαφνικά τα χαρτιά του, κερδίζοντας χρόνο, δημοσιότητα και αέρα διεκδικητή μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Το όνειρο του Παύλου Πολάκη είναι να ηγηθεί της ακροαριστεράς στην Ελλάδα, και θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε καθαρά ακροαριστερό κόμμα κάτι όπως η Χρυσή Αυγή και αυτός ο Μιχαλολιάκος.

Το ότι ο Κασσελάκης, φοβάται τον Πολάκη και όχι τους 87, δείχνει την κατάντια που έχει περιέλθει το κόμμα, με ανεπαρκής και ακατάλληλους στον ΣΥΡΙΖΑ να ηγούνται των εξελίξεων.

Η ουσία είναι ότι η υποψηφιότητα Πολάκη εκδηλώθηκε με την μορφή αμφισβήτησης, και ο Κασσελάκης με την ουρά στα σκέλια δεν σήκωσε το γάντι απέναντι στον άνθρωπο, χάρη στον οποίο ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κατά δήλωσή του. Αντίθετα, κάλεσε τον κ. Πολάκη να καταθέσει πρόταση μομφής, για την οποία ο ακροαριστερός Βουλευτής Χανίων έχει πλέον ικανό χρόνο να προετοιμαστεί.

Οι «87», σε μια πρώτη κίνηση, επέλεξαν να αποχωρίσουν από την χθεσινή συνεδρίαση, όταν στην ημερήσια διάταξη κυριάρχησαν η εισήγηση της Γραμματέα, Ράνιας Σβίγκου για την κατάληψη της κενής έδρας από τον κ. Κασσελάκη και όχι από τους επιλαχόντες, αλλά και η αμφισβήτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τον Παύλο Πολάκη, αυτό δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πολλές ελπίδες επιβίωσης με την σημερινή του μορφή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου