Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ηλιθιότητα; Φόβος; Ο Κασσελάκης αντί να τα βάλει με τραμπούκο Πολάκη τα βάζει με τους «87» και του απαντάνε κατάλληλα


 

Ένας σοβαρός ηγέτης της αριστεράς θα έβαζε σε πρώτη προτεραιότητα τους 87, με ιστορία στην αριστερά που θα μπορούσαν να προσδώσουν ένα κύρος στον ΣΥΡΙΖΑ, και όχι ένα ακροαριστερό τραμπούκο που επειδή του έχει δώσει θάρρος κάνει ότι γουστάρει και τον έχει σιχαθεί ο κόσμος.

Το ότι γλύφεις ένα ακροαριστερό τραμπούκο που σε πολεμάει, και αμφισβητεί την αρχηγία σου, δείχνει το πόσο ανεπαρκής και ακατάλληλος είσαι.

Οι «87» απάντησαν στον ανεπαρκή τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που δεν έχει καταλάβει εδώ και ένα χρόνο τον ρόλο του και ότι αυτός ο ρόλος για να πετύχει πρέπει να έχεις κάποια σοβαρότητα που ο ίδιος δεν διαθέτει.

«Τις προσβολές του Στέφανου Κασσελάκη τις αφήνουμε στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του συνόλου του προοδευτικού κόσμου της χώρας και του ελληνικού λαού» αναφέρουν πηγές των «87» στην απάντησή τους σε ανάρτηση του προέδρου του κόμματος, μετά την αποχώρηση εκπροσώπων τους στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με βολές κατά της ηγεσίας.

Στην τοποθέτηση της ανάρτησής του ότι «και κάθε φορά βρίσκω μπροστά μου ένα νούμερο. Οι 57, οι 6+6, οι 87, οι 8 των 87. Λυπάμαι. Δεν έχω χρόνο - δεν έχει το κόμμα χρόνο, δεν έχει η χώρα χρόνο για αριθμούς και νούμερα», πηγές των «87» σημειώνουν επίσης: «Άλλωστε αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας, μέσω βραδινών αναρτήσεων, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στη συνεδρίαση της ΠΓ, που ειπώθηκαν τα πάντα δήλωνε ότι δεν σηκώνει το γάντι.

Η εσωστρέφεια που προκαλείται συνεχώς και η ανεπάρκεια έχουν δείξει ήδη τα αποτελέσματά τους.

Από εκεί και πέρα, είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι υπό την πίεση της δικής μας στάσης σήμερα, όσο κι αν ενόχλησε τον Στέφανο Κασσελάκη, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος ενημερώθηκαν μόλις σήμερα ότι αύριο επιτέλους θα πληρωθούν».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του ακατάλληλου Στέφανου Κασσελάκη. 

Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis
16 ώρες πριν

Σήμερα το πρωί έβγαλα ένα βίντεο 11 λεπτών με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική προστασία.
Τις επεξεργαζόμασταν από την πρώτη στιγμή της καταστροφικής φωτιάς που έφτασε μέχρι τον αστικό ιστό της πρωτεύουσας. Και πιστεύω ότι πρόκειται για ουσιαστικές προτάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να βγούμε από τον πενταετή κύκλο της καταστροφής, των χαμένων περιουσιών και της αναξιοπρέπειας.

Σαν να μη βγήκαν.
Σαν να μην ειπώθηκαν....

Δείτε περισσότερα
2,6 χιλ.
518
505


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου