Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Σπίρτζης: «Εύχομαι να διαγραφώ από τον Κασσελάκη»

 


Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε χθες από μεριάς του ο πρώην Υπουργός και σταθερός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Χρήστος Σπίρτζης, στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.

Ο πρώην Υπουργός τοποθετήθηκε απέναντι στην επιστολή 70 μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πλήρως ελεγχόμενους από τον τυχοδιώκτη Κασσελάκης που ζητούν τη διαγραφή του για «αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά», απαντώντας πως «όποιος διαφωνεί θα τον διαγράφει ο Κασσελάκης; Ας τον διαγράφει, κακό του κεφαλιού του. Εμένα καλό θα μου κάνει προσωπικά». «Το εύχομαι» δήλωσε για την πιθανότητα διαγραφής του, ενώ «θα ήταν τιμή μου να διαγραφώ από ομάδες ανθρώπων που μιλούν με υβριστές του ΣΥΡΙΖΑ, από ανθρώπους που κατηγορούν και ρίχνουν λάσπη στον Αλέξη Τσίπρα για μαύρα χρήματα και μετά το αλλάζουνε», τόνισε ο κ. Σπίρτζης.

Μάλιστα, «να μαζέψουμε 70 υπογραφές να τον διαγράψουμε, γιατί προφανώς άδειασε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την ανακοίνωση που είχε κάνει» σχολίασε ο κ. Σπίρτζης για τη διαφοροποίηση του πρώην Υπουργού, Νίκου Παππά για τον πέμπτο τραπεζικό πυλώνα. «Ή και να μαζέψουμε 70 υπογραφές να διαγράψουμε τον Στέφανο Κασσελάκη σε ό,τι έχει διαφοροποιηθεί από τις βασικές αρχές και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή γιατί έκανε την ανάρτηση που έκανε, για τα παιχνίδια του Αλέξη Τσίπρα», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε πως «μπαίνουν τα εξής ερωτήματα: Οι υβριστές μας στο διαδίκτυο και μάλιστα με πολύ ανοίκειο τρόπο, με σεξιστικά υπονοούμενα, με χαρακτηρισμούς, μιλάμε για αθλιότητες, όχι για βούρκο, για βόθρο…», ενώ «αν δεν τον εκφράζουν οι 70 που είναι στρατός του, αν δεν τον εκφράζει ο αδελφός του, αν δεν τον εκφράζουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που μας υβρίζουν, δεν τον εκφράζει ο Νίκος ο Μωραΐτης που μιλάει με το διευθυντή του, τότε ποιος τον εκφράζει; Ας τους απομακρύνει τότε», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου