Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Συλλήψεις σε Μύκονο και Ζάκυνθο για μαφία και μπραβιλίκια προαναγγέλλει ο Χρυσοχοΐδης



Είναι αλήθεια ότι η Μύκονος και η Ζάκυνθος έχει γίνει φωλιά κακοποιών, μπράβων, μαφιόζων που είναι επικίνδυνοι για ασφάλεια όλων των τουριστών αλλά και των κατοίκων.

Η Ζάκυνθος έχει βαριά εγκληματικότητα, με συμμορίες να κλέβουν τουρίστες, προσπαθώντας μάλιστα να τους σταματάνε με τα μηχανάκια για να τους κλέψουν. Μπράβοι αλωνίζουν το νησί, και δεν διστάζουν για το οτιδήποτε.

Συλλήψεις για την αποκαλούμενη «μαφία της Μυκόνου» προανήγγειλε πριν από μερικές ημέρες και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και προχώρησε στην εκτίμηση ότι σύντομα θα υπάρξουν συλλήψεις για εγκληματικές οργανώσεις στη Μύκονο και άλλα νησιά.

«Υπάρχουν μέλη ομάδων εγκληματικών που συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες και στη Μύκονο, το τελευταίο περιστατικό είναι και η "κορυφή του παγόβουνου" και η αφορμή για μια σειρά διερευνητικές διεργασίες που πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή η ΕΛΑΣ μαζί με τους εισαγγελείς για τη συγκεκριμένη δολοφονία. Φαίνεται ότι υπάρχει εκεί μια δραστηριότητα με πολλές επιμέρους που συγκροτούν εγκληματικές οργανώσεις. Αυτό σημαίνει ότι ήδη η ΕΛΑΣ έχει ανοίξει δικογραφίες, εξετάζει με λεπτομέρειες και διερευνά τα μέλη και τις δραστηριότητες και από την άλλη πλευρά με αφορμή την εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, θα αναλάβουν να διερευνήσουν αυτή την υπόθεση και θα πάμε μέχρι τέλους», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Υπάρχουν μπράβοι, υπάρχουν απειλές, εκβιασμοί, δολοφονίες, όλα αυτά έχουν μπει σε δυο δικογραφίες και να είστε βέβαιοι ότι έχει ξεκινήσει μια πάρα πολύ σοβαρή προσπάθεια προκειμένου σύντομα να οδηγηθούμε στον εντοπισμό ποινικών πράξεων, συλλήψεις και προσαγωγές στη Δικαιοσύνη. Αυτό που συμβαίνει στη Μύκονο στη Ζάκυνθος αλλά και σε άλλα νησιά, στις Κυκλάδες που αναπτύσσονται ραγδαία όλα αυτά τα προβλήματα, δημιουργούν προβλήματα όχι μόνο τους κατοίκους και στους υγιείς τουρίστες και επιχειρηματίες. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε ένα τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου