Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ο Κασσελάκης με το σκοτεινό παρελθόν πόθεν εσχες θέλει να διώξει τον Τσίπρα να του πάρει το κόμμα


 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μια χυδαία τυχοδιωκτική προσωπικότητα, με σκοτεινό παρελθόν για το πόθεν έσχες των χρημάτων του ίδιου και της οικογένειας του, και αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά η πλειοψηφία των Ελλήνων.

 Το νέο χτύπημα Κασσελάκη κατά Τσίπρα, δείχνει ότι κάποιοι έχουν συμβουλέψει τον τυχοδιώκτη του ΣΥΡΙΖΑ να διώξει τον Αλέξη Τσίπρα που έφτιαξε το κόμμα για να το αλώσει εντελώς αφού τον βρήκε εύκολο με γελοία στελέχη του ανέχονται έναν επικίνδυνο για αρχηγό.

Ευθεία βολή κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, καταλογίζοντάς του ακέραιη την ευθύνη για την τραγική κατάσταση στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση του Talk Radio για το εάν ο κ. Τσίπρας γνώριζε την οικονομική κατάσταση του κόμματος, ο τυχοδιώκτης Κασσελάκης που θέλει να τον λένε μόνο πρόεδρο απάντησε: «Προφανώς, γιατί υπήρξε πρόεδρος του κόμματος 15 χρόνια» και σημείωσε πως ό,τι προσπαθεί ο ίδιος να διορθώσει σήμερα «είναι προϊόν μιας ηγεσίας 15 χρόνων».

«Πριν από τις ευρωεκλογές, του είχα αναφέρει πολλές φορές αυτά τα ζητήματα», συνέχισε ο  Κασσελάκης για τον κ. Τσίπρα, συμπληρώνοντας ότι «το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είχαν όλοι γνώση για τα ζητήματα του κόμματος». «Μέσα σε αυτά και τα οικονομικά ζητήματα», διευκρίνισε, αναφέροντας επί λέξει: «Και αυτό είναι λυπηρό κατά τη γνώμη μου».

Ο τυχοδιώκτης, δείχνοντας ότι έχει σκοπό να το πάει ως την τελική ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ακόμα ότι «έγινε ένα τεράστιο άνοιγμα (σε προμηθευτές) πέρυσι στις εκλογές, και μάλιστα μεταξύ των δύο εκλογών, όπου ήταν ξεκάθαρο ότι θα μειωθεί η κρατική επιχορήγηση τον επόμενο χρόνο» και πρόσθεσε: «Αναγκαζόμαστε, αυτή τη στιγμή, να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

Με διάθεση να αποκαλύψει κάθε δυσώδη υπόθεση επί Τσίπρα για να τον καταστρέψει, ο Κασσελάκης υποστήριξε ότι «η διαφημιστική σύμβαση που είχε η “Αυγή” δεν συνάδει με την κουλτούρα της εφημερίδας» και υπενθύμισε ότι «αυτή η σύμβαση σταμάτησε την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών». Αναφέρθηκε, δηλαδή, στη διαφήμιση συγκεκριμένου εκδοτικού ομίλου προς την «Αυγή» και «έδειξε» ξεκάθαρα τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Προφανώς αυτή τη σύμβαση τη σύναψε όποιος είχε δικαίωμα να τη συνάψει πριν γίνω εγώ πρόεδρος».

Για τα ασφαλιστικά ταμεία και τα χρέη των κομματικών ΜΜΕ, ο Κασσελάκης είπε ότι «οι ευθύνες, όσες υπάρχουν, θα αναληφθούν από τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή», ενώ για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε πως «την απόφαση των πόρων του ΣΥΡΙΖΑ θα την πάρει η Πολιτική Γραμματεία στην επόμενη συνεδρίασή της».

Απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεση Καλογρίτσα, ο κ. Κασσελάκης είπε πως «όσα λάθη έχουν γίνει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να τα αναλύσουν οι ιστορικοί, οι πολιτικοί αναλυτές και προφανώς ο τέως πρόεδρος».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου