Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Συνεχίζει να διώχνει κόσμος ο Κασσελάκης απο τον ΣΥΡΙΖΑ λες και είναι δικό του το κόμμα

 



Εκνευρισμός, ένταση και αποχωρήσεις επικράτησαν χθες στην πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το Συνέδριο του φθινοπώρου, με τον Στέφανο Κασσελάκη να θέλει και πάλι να τα διαλύσει όλα.

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιούνται πώς ανέχονται τον Στέφανο Κασσελάκη και δεν τον έχουν αλείψει με πίσσα και πούπουλα να τον στείλουν πίσω στις ΗΠΑ;

Ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης με το θολό παρελθόν και τα πολλά ερωτηματικά για τον ίδιο και την οικογένεια του, φέρεται πως εμφανίστηκε οργισμένος με την πρόταση για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Συνεδρίου, με την απάντησή του να μην αφήνει πολλά περιθώρια συνέχισης του διαλόγου. 

Ο Κασσελάκης για ακόμα μία φορά κάλεσε όποιον διαφωνεί να αποχωρήσει, θεωρώντας ότι το κόμμα στο οποίο ήρθε τουρίστας και έμεινε, είναι δικό του. «Δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε ψηφισμένες αποφάσεις. Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει από το κόμμα. Τέλος!», φέρεται να είπε.

Ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να πάρει τον ρόλο «πυροσβέστη» στη φωτιά που είχε ανάψει και ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακαλέσει προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικτυακή συζήτηση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα μπαράζ αποχωρήσεων από τη «φρουρά» Τσίπρα. Πρόκειται για τους Γιάννη Ραγκούση, Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Ζωή Καρκούλια, Ελένη Συμεωνίδου, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μετά τη διακοπή της ΚΟΕΣ, που θα επαναληφθεί την Παρασκευή, ο Στ. Κασσελάκης μίλησε με μέλη της, μεταξύ αυτών την Όλγα Γεροβασίλη, την Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλα στελέχη. Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του διέψευσε το επεισόδιο της, υποστηρίζοντας: «Μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας, για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου