Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο Κασσελάκης αρνείται να αποδεχθεί ότι έχασε plus 3%, και ότι η Ν.Δ. κέρδισε με double score

 



Ο Κασσελάκης για ακόμα μία φορά στον κόσμο του, χωρίς ίχνος σοβαρότητας, δεν αντιλαμβάνεται μέχρι και σήμερα τι έχει πραγματικά συμβεί.

Το γελοιότερο όλων είναι που νομίζει ότι είναι «ηγέτης» όλης της κεντροαριστεράς, και όσοι τον ακούν αναρωτιούνται τελικά τι είναι τρελός; Η χαζός; 

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν άκουσε και δεν διάβασε κανένα μήνυμα, εμφανίσθηκε ως νικητής και αυτοαναγορεύθηκε ως ο «ηγέτης» της κεντροαριστεράς, δείχνοντας ότι με αυτά τα μυαλά είναι μετρημένες οι μέρες του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν βρήκε ούτε μία λέξη να κάνει αυτοκριτική, που τα καραγκιοζιλίκια του έριξαν 3 μονάδες τον ΣΥΡΙΖΑ απο το ποσοστό των εθνικών εκλογών, και δέκα μονάδες από το ποσοστό των ευρωεκλογών. Προσπαθούσε με γελοία επιχειρήματα να περάσει σε αυτούς που τον άκουγαν ότι το 14,9% είναι καλό, και δεν βλέπω καν το 17,9% που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ , εγώ κέρδισα και για το δικό μου το μυαλό έπιασα τον στόχο μου.

Αρνείται να αντιληφθεί ότι έχασε με double score απο την Ν.Δ., ότι δεν τον εμπιστεύτηκαν οι πολίτες και του γύρισαν την πλάτη, και θεωρεί ότι οι πολίτες τον έχουν εκλέξει για να εκπροσωπήσει όλη την κεντροαριστερά.

Παράλληλα έδειξε ότι ψάχνει σωσίβιο στο ΠΑΣΟΚ και την ΠΛΕΥΣΗ για να επιβιώσει πολιτικά ώστε να μην χάσει την καρέκλα, και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει να ξεφτιλίζεται θεωρώντας ότι ο ίδιος κατάφερε να ρίξει το ποσοστό της ΝΔ στις ευρωεκλογές, έχοντας χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ ποσοστά και και χωρίς να έχει κερδίσει από ότι έχασε η Ν.Δ. ούτε μισό τα εκατό.

Περιμένοντας τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, και τι θα αποκαλυφθεί, θεωρούμε και θυμηθείτε το ότι φτάνει το πολιτικό του τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα θα ανοίξουν περιπέτειες με την δικαιοσύνη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου