Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Νεκρός αλιγάτορας- Μόλις είχε καταβροχθίσει 41χρονη γυναίκα

 




Το βίντεο, που ελήφθη από την Επιτροπή Διατήρησης των Ψαριών και της Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) από το Fox 13, δείχνει ότι οι πρώτοι ανταποκριτές φτάνουν σε ένα κανάλι στην άκρη του δρόμου στο Λάργκο της Φλόριντα και πυροβολούν θανάσιμα τον αλιγάτορα με ένα τουφέκι.

Ένας παρευρισκόμενος, ο Jamarcus Bullard, ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε την σκηνή που ο αλιγάτορας τρώει την άτυχη γυναίκα, ειδοποιώντας τις αρχές.

«Παρατήρησα ότι είχε ένα σώμα στο στόμα του, σαν κάτω κορμό, οπότε μόλις το είδα, έτρεξα κατευθείαν στην πυροσβεστική και τους πήρα, επιβεβαίωσαν ότι ήταν πτώμα», είπε ο Μπούλαρντ στον σταθμό του περιστατικού στο χρόνος.

Το θύμα αργότερα αναγνωρίστηκε ως η Sabrina Peckham, μια γυναίκα που ζούσε σε ένα αυτοσχέδιο κάμπινγκ λιγότερο από 50 πόδια μακριά από το κανάλι στην κομητεία Pinellas. Pricefox.

«Εδώ πάνω είναι το μέρος όπου βρέθηκε η ταυτότητά της», ακούγεται να λέει ένας αξιωματικός του FWC στο βίντεο καθώς επιθεωρεί το κάμπινγκ γεμάτο σκουπίδια. «Δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ότι ένας αλιγάτορας έχει έρθει εδώ μέσα».

Οι αξιωματικοί έβγαλαν τον αλιγάτορα από το κανάλι με σχοινιά και αλυσίδες και έπρεπε να τον ανοίξουν για να ανακτήσουν μερικά από τα λείψανα της Πέκαμ.

Η μοιραία συνάντηση έγινε στο McKay Creek, που συνδέει τη λίμνη Ridgecrest και τη λίμνη Taylor.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου