Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Γιαννακοπούλου για Δουδωνή: Δέχτηκα ανήθικη επίθεση από «διορισμένο» βουλευτή


 

Άποψη μας και δίκιο έχει η εκλεγμένη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Άποψη μας και πάλι είναι ότι ο συγκεκριμένος διορισμένος και όχι εκλεγμένος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής, είναι από την πρώτη στιγμή της εκλογής του προκλητικός με όλους, και πολλές φορές ξεστόμιζε βλακείες και κακίες.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου λοιπόν περνά στην αντεπίθεση εναντίον του Παναγιώτη Δουδωνή. Ο Δουδωνής είπε ότι «η κυρία Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη τη δήλωση από καιρό», υπονοώντας έτσι ότι «πριόνιζε» την καρέκλα του Νίκου Ανδρουλάκη από πάντα.

Σε συνέντευξή της  στον ΣΚΑΙ, στους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, η Νάντια Γιαννακοπούλου πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας στην ουσία λόγο για «φυτευτούς του προέδρου που κάνουν ανήθικες επιθέσεις σε παλαιά στελέχη».

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Όλοι οι συνάδελφοι βουλευτές, όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, "ίδρωσε φανέλα". Έλιωσε τα παπούτσια της. Έχουν όλοι τεράστια αγωνία για όλο αυτό το οποίο συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Με τον κύριο Κωνσταντινόπουλο, με τον κύριο Κατρίνη, μπορεί να εκφράζουμε διαφορετικές απόψεις αλλά είμαστε στο ΠΑΣΟΚ από μικρά παιδιά. Απ' το 2007 υποψήφιοι ανελλιπώς, δίνοντας τον αγώνα στις πιο δύσκολες στιγμές για το ΠΑΣΟΚ -όταν το ΠΑΣΟΚ κατακρημνίστηκε στα τάρταρα-, για αυτό δεν ανέχομαι, δεν ανέχομαι κυριολεκτικά, να υπάρχουν δολοφονίες χαρακτήρα, ή να υπάρχει ποινικοποίηση της διαφορετικής άποψης όταν αυτό δεν ταιριάζει στην ίδια την ιστορία και το DNA του ΠΑΣΟΚ: διάλογος, Δημοκρατία, κουλτούρα και πολιτισμός διαλόγου και Δημοκρατίας».

Χρήστος Κούτρας: «Κατ' αρχάς σας βλέπω ότι είσαστε φορτισμένη, εξοργισμένη θα έλεγα, με ορισμένα θέματα».

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Εντάξει, να σας πω κάτι; Όταν δαιμονοποιούμε τον διάλογο, ναι, τσαντίζομαι κύριε Κούτρα. "Τα παίρνω" πραγματικά. Γιατί δεν μπορεί να δαιμονοποιείται η Δημοκρατία σε ένα κόμμα. Δεν μπορεί να δαιμονοποιείται η διαφορετική άποψη».

Χρήστος Κούτρας: «Από ποιον δαιμονοποιείται;»

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Τώρα, ρωτάτε εμένα; Δεν είδατε το τι επίθεση ανήθικη δέχτηκα τη Δευτέρα κιόλας, από συνάδελφο, διορισμένο βουλευτή;»

Χρήστος Κούτρας: «Από τον κύριο Δουδωνή λέτε».

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Δεν θέλω όμως να μπω - γιατί ο καθένας κρίνεται. Και ο αγώνας ο δικός μου κρίνεται και το πώς διορίζεται κάποιος κρίνεται».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου