Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Εμφάνισε ένα μονοσέλιδο μπακαλοδεύτερο σε οθόνη κοροιδεύοντας τον κόσμο χωρίς ντροπή


 

Έστησε νέο σώου και απάτη ο Στέφανος Κασσελάκης, δείχνοντας ένα μπακαλοδεύτερο μόλις 2 δευτερόλεπτα παρουσιάζοντας τον για πόθεν έσχες.

Και με αυτό το σώου ενός μονοσέλιδου excel νομίζει ότι καθάρισε και δεν ντρέπεται καθόλου για την νέα γελοιότητα του.

Ο Κασσελάκης σήμερα ομολόγησε ποινικά αδικήματα που επισύρουν πολυετής ποινές φυλάκισης.



Με τη δημοσιοποίηση ενός μονοσέλιδου excel νομίζει ότι προσπέρασε τη δέσμευσή του να παρουσιάσει την περιουσιακή του κατάσταση το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ένα κανονικό πόθεν έσχες έχει πλήρη και αναλυτικά στοιχεία, και δεν είναι μονοσέλιδο, αλλά σε τουλάχιστον 11 με 15 σελίδες. Ζητάει επίσης λεπτομέρειες για κάθε είδους περιουσιακό στοιχείο, ώστε να γίνει έλεγχος, στις καταθέσεις και τα ακίνητα ως τις συμμετοχές στις επιχειρήσεις για τις οποίες ζητείται: 

- το είδος της συμμετοχής,

- το είδος της επιχείρισης,

- το έτος έναρξης,

- το κεφάλαιο εισφοράς,

- αλλά και η προέλευση των χρημάτων!

Το νούμερο Κασσελάκης παρουσιάσε έναν συνοπτικό πίνακα για το 2023, στον οποίο κάνει λόγο για εισόδημα 2,067 εκατομμύρια δολάρια, για οφειλές 1,831 εκατ. δολάρια επενδυτικά προϊόντα 3,040 εκατ. δολάρια, γενικά και αόριστα χωρίς να έχουν ελεγχθεί απο κανένα.

Ο απατεωνίσκος όπως τον λέει και ο γραμματέας του ΚΚΕ, δηλώνει την εταιρεία Osios LLC, μέσω της οποίας δανειοδότησε τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δηλώνει ετερόρρυθμος εταίρος στην εταιρία Pura Vita E.E., που έχει στην ιδιοκτησία της ένα κατάστημα με χυμούς στις Σπέτσες. 

Δηλώνει επίσης τη συμμετοχή του μέσω της Osios στην Tiptree Marine, την οποία διηύθυνε και από την οποία απολύθηκε λίγες ημέρες πριν από την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το θέμα είναι ότι επειδή κατάφερε να μαζέψει μόλις 100 άτομα που πήγαν να τον ακούσουν γιατί μόνο τόσοι ήταν, και να τους κοροιδέψει, οι υπόλοιποι γελάνε με τα χάλια του και ντρέπονται που υπάρχει άλλο ένα νούμερο στην πολιτική ζωή της χώρας.


Για παραδοχή τέλεσης ποινικών αδικημάτων από την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την περιουσιακή του κατάσταση. Όπως σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές,  ο Κασσελάκης «παραδέχεται την τέλεση ποινικών αδικημάτων, καθώς την 31/12 συμμετείχε σε αλλοδαπές εταιρίες, ενώ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Νοέμβριο, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου