Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Δεν θα καταθέσει το πόθεν έσχες θα το ανακοινώσει ο Κασσελάκης

 


Η παρουσίαση της περιουσιακής κατάστασης του Προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη έχει μονοπωλήσει ήδη το ενδιαφέρον, και όπως έδειξαν τα πράγματα και ο ινφλουένσερ φοβέρα θέλει.

Ο Στέφανος που προφανώς μετά την πίεση που έφαγε από τον Μητσοτάκη είπε ότι θα το καταθέσει σήμερα και όπως, όπως. Θα το περιμένουμε με ενδιαφέρον και, καταρχήν, για να δούμε αν θα καταθέσει αυτά καθαυτά τα έγγραφα του πόθεν έσχες, όπως όλοι μας, ή θα μας... πει προφορικά για τα εισοδήματά του εξ Αμερικής.

Η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να παρουσιάσει σήμερα την περιουσιακή του κατάσταση κατά τον χρόνο ανάληψης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή των περιουσιακών στοιχείων που είχε στην κατοχή του, όταν εξελέγη στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον περασμένο Σεπτέμβριο, αντί να το έχει κάνει με την ανάληψη των καθηκόντων του, δείχνει ότι αυτό το νούμερο κάνει και πάλι σώου αντί να καταθέσει επίσημα και σοβαρά το πόθεν έσχες.

Ο ινφλουένσερ Κασσελάκης παρενέβη χθες το απόγευμα στα κοινωνικά δίκτυα, γνωστοποιώντας ότι προτίθεται σήμερα να παρουσιάσει όλη την περιουσιακή του κατάσταση, και όχι να καταθέσει πόθεν έσχες, όπως όφειλε εδώ και μήνες.

Τώρα το τι θα πει, τι θα κρύψει, τι θα παρουσιάσει για να περάσουν οι μέρες και να έρθουν οι ευρωεκλογές, αυτό το ξέρει ο ίδιος που την απάτη και το ψέμα το έχει εύκολο.

Μην ξεχνάμε ότι τρέχει εισαγγελική έρευνα για την περιουσιακή κατάσταση του Στέφανου Κασσελάκη, και τις περίεργες εταιρίες που λέει ότι έχει. Όταν έγινε γνωστή η δανειοδότηση των κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ από την εταιρία Osios με έδρα τις ΗΠΑ, εταιρία συμφερόντων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, προκαλώντας και εισαγγελική έρευνα. Σημειωτέον ότι με νόμο της διακυβέρνησης Τσίπρα απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εταιρίες εξωτερικού.

Την ίδια ώρα, η κίνηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει απόψε σε ανοιχτή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για την περιουσιακή του κατάσταση,  αιφνιδίασε πολλά στελέχη του κόμματος, αρκετά εκ των οποίων δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τα όσα κάνει ο Κασσελάκης.

Τώρα τι θα πει πόσα θα κρύψει, πόσα θα αποκαλύψει, πόσα έχει κατασκευάσει αν και πρέπει να είναι προσεκτικός γιατί πρόκειται για κακούργημα, και πόσα από αυτά που θα πεί είναι αλήθεια θα δείξει.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου