Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Εξηγήστε στον ινφλουένσερ ότι το πόθεν έσχες δεν είναι λόγια είναι νόμιμα ελεγμένα παραστατικά όχι μόνο φορολογικές δηλώσεις

 


Στέφανος Κασσελάκης, θρασύς ψεύτης και απατεώνας χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικής, ετοιμάζεται σήμερα να αναγγείλει το πόθεν έσχες του στα λόγια, και δεν προτίθεται ακόμα να το καταθέσει όπως όλοι οι πολιτική επίσημα με έγγραφα και στοιχεία που έχουν ελεγχθεί και θα ελεγχθούνε απο τις αρμόδιες αρχές.

Ο Κασσελάκης νομίζει ότι εάν πει τα περιουσιακά του στοιχεία τότε καθάρισε, και όλα καλά, αντί να ντρέπεται που επί οκτώ ολόκληρους μήνες κοροιδεύει το κράτος και τον κόσμο χωρίς να γνωρίζει κανένας την πραγματική του περιουσιακή κατάσταση και από που έχουν προέλθει όλα όσα προκλητικά παρουσιάζει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει ότι θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, κατά την προεκλογική του ομιλία, το πόθεν έσχες που επί σειρά μηνών απέφευγε έχοντας και την πρωτοτυπία να παραβαίνει και τον νόμο που προβλέπει μεταξύ άλλων ότι οι πολιτικοί δεν δύναται να έχουν συμμετοχή σε εταιρείες αλλοδαπής, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον ινφλουένσερ.

Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία πολιτικός να μην καταθέτει το πόθεν έσχες του, αλλά να το παρουσιάζει σε εκδήλωση κάνοντας σώου, με αμφιβόλου αλήθεια στα όσα αναφέρει για την περιουσιακή του κατάσταση.

Νόμο για να καταθέσει πόθεν έσχες, είναι νόμος του Αλέξη Τσίπρα, που τον έφερε ως πρωθυπουργός και ψήφισε στη Βουλή.

Πώς θα γίνει η αναγγελία του πόθεν έσχες ουδείς γνωρίζει παρά μόνο το απόλυτο νούμερο της πολιτικής Στέφανος Κασσελάκης. Το πόθεν έσχες έχει συγκεκριμένες προβλέψεις, προϋποθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και δεν έχει σχέση με τις φορολογικές δηλώσεις που καταθέτουν οι, βάσει του νόμου, υπόχρεοι. Αυτό προκειμένου να είναι σαφές το τι πρέπει να παρουσιάσει το βράδυ.

Και δεν πρέπει να ξεχάσεις και τα περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία του συζύγου, και φυσικά τις οικογένειας του γενικότερα, και δεν αναφερόμαστε μόνο σε φορολογικές δηλώσεις!!!!

Αναμένουμε!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου