Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Παρακμιακά υποκείμενα πλακώνονται στο ξύλο σε κλάμπ στην Χαλκιδική



Έχουν γεμίσει τα κλαμπ παρακμιακά υποκείμενα, που νομίζουν ότι το να πλακωθούν τους κάνει υπολογίσιμους, γίνονται καραγκιόζηδες με το να κοπανιούνται, να ξεφτιλίζονται, και να χαλάνε την διασκέδαση των υπολοίπων πελατών.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο παρακμιακών παρεών, σε καλοκαιρινό μαγαζί διασκέδασης, στην περιοχή της Καλλιθέας, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής, με δύο παρέες παρακμιακών τύπων να πιάνονται στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές και χτυπήματα, ενώ κατά τη διάρκεια του καβγά εκτοξεύθηκαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Οι θαμώνες του μαγαζιού τους κοιτούσαν αποσβολωμένοι τους παρακμιακούς να ξεφτιλίζονται, ενώ αρκετοί κατέγραφαν το περιστατικό με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου. Σύμφωνα με τις ίδιες αναρτήσεις, το μαγαζί χρειάστηκε να κλείσει νωρίτερα μετά το περιστατικό για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα», γράφει σε ανάρτησή της γυναίκα που δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο Tik Tok

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό δεν έχει υπάρξει καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν συλλέχθηκαν από τους αστυνομικούς και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας.

Η κατάσταση αυτή δείχνει ότι δεν υπάρχει πλέον έλεγχος στα κλαμπ, μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι, παρακμιακά άτομα, που κάνουν ζημιά στην εικόνα του κλαμπ και στην επίσκεψη σοβαρών που θέλουν να διασκεδάσουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου